Etusivu >> Bingon pelaaminen Netissä

Bingon pelaaminen netissä - Ohjeet ja neuvot netti bingoon

Bingo netissäLuettuasi tämän "Kuinka pelaan netti-bingoa?"-osion, tiedät suurimmat erot netti-bingon ja perusbingon välillä. Tiedät myös mitä etuja pelaaminen netissä tarjoaa. Seuraavaksi suosittelemme lukemaan Bingo arvostelut -osion jotta voit valita mieluisimman nettibingo-hallin.

Bingoa kotoa käsin
Tilin luonti & ensitalletusbonus
Erilaiset pelit
Monta korttia samaan aikaan
Etu perinteiseen Bingoon
Myös ilmaiseksi


Bingoa myös kotoa käsin!

Ihmiset jotka nauttivat bingon pelaamisesta, voivat tehdä sen nyt kotona mukavasti istuskellen. Tämä on mahdollisuus joka tarjoutuu nettibingon pelaamisen myötä. Voit pelata useita pelejä useilla eri bingo-sivustoilla ja itse asiassa Bingo sivustot -osiosta voitkin löytää sopivan pelisivuston itsellesi. Paras puoli nettibingossa on se, että se on todella helppoa, mukavaa ja mikä parasta, voit voittaa suuria rahasummia, mikä ei useinkaan ole mahdollista tavallisissa bingohalleissa.


Bingo pelitilin luonti & ensitalletusbonus

Pelataksesi bingoa netissä sinun täytyy ensiksi rekisteröityä nettibingoa tarjoavalle pelisivustolle. Tottakai helpottaaksesi pelaamistasi, sinun kannattaa ladata peliohjelmisto kyseiseltä sivustolta. Bingo-sivustot tarjoavat useimmiten suuria ensitalletusbonuksia aloittavalle pelaajalle, tätä ensitalletustarjousbonusta kannattaa tietenkin käyttää, sillä ilmainen raha on aina ilmaista rahaa! Tehtyäsi talletuksen pelitilillesi jonka olet luonut rekisteröityessäsi, voitkin aloittaa bingon pelaamisen. Parhaimmat, luotettavimmat ja suurimmat ensitalletusbonukset omaavat bingosivustot löydät juuri meidän sivustolta!


Erilaiset pelit

Sivustot antavat pelaajille arvottuja bingokortteja pelattavaksi. Pelaaja voi halutessaan valita jopa 50 bingokorttia kerralla pelattavakseen, pienempi määrä on tietenkin mahdollinen. Yleinen aloitus paketti on suuruudeltaan 3-4 bingokorttia. Tietokoneohjelma on esiohjelmoitu kuuluttamaan numeroita 1:n - 75:n välillä (riippuen pelimuodosta tietenkin, tämä on vain esimerkki tapaus). Pelaajien tehtävä on niin kuin normaalissa bingossa, tarkistaa mitkä numerot heiltä löytyvät korteistaan ja merkata ne pelilipukkeeseen. Pelin tarkoituksena on saada muodostettua tietty kuvio kuulutetuista numeroista ja tällä tavalla saada itselleen bingo!

Pelaajien kannattaa olla tarkkaavaisia kuulutettujen numeroiden suhteen. Näyttö näyttää numerot, jotka ovat jo kuulutettuja. Pelaaja joka muodostaa vaaditun kuvion ensimmäisenä huutaa Bingo! Pelissä käytettävä ohjelmisto tarkistaa hänen voittokuvionsa ja vertailee sitä kuulutettuihin numeroihin. Jos kuvio on oikein, kyseessä oleva pelaaja on voittaja. Jos useampi kuin yksi henkilö saa voittokuvion samalla bingokierroksella, jakavat he tällöin palkinnon.

Jotkin nettisivustot jakavat bingokortit pelaajille niin, että kaikilla pelaajilla on mahdollisimman tasapuolinen asema voittoa tavoiteltaessa. Toiset sivustot asettavat rajoituksia, kuinka monta korttia bingon-pelaaja voi kerrallaan pelata. Yksikään toinen kortti ei ole samanlainen, korttien luontivaiheesta alkaen. Jokaisessa bingokortissa on viisi riviä ja näillä viidellä rivillä viisi ruutua (5x5), tämä tietenkin vain tässä esimerkki tapauksessa, sillä bingosta on nykyään monia eri variaatioita. Tässä tapauksessa keskiruutu on tyhjä ja jokaisessa rivissä/ruudussa on jokin numero merkittynä.


Monta korttia samaan aikaan

Monia pelaajia houkuttaa mahdollisuus pelata useampaa korttia yhtä aikaa, maksimoidakseen näin omia voittamismahdollisuuksiaan. Mitä useampaa bingokorttia pelaat, niin sitä vaikeampaahan niiden kaikkien seuraaminen on yhtä aikaa, eikö totta? Totta kyllä, jos pelataan maapohjaisessa bingohallissa niin sanottua normaalia bingoa. Tämä kiusallinen seikka ei onneksi aina päde online- eli netti-bingoon. Usealla pelin tarjoajalla on saatavilla, pientä maksua vastaan, AUTO-DAUBT -toiminto pelaajilleen. Auto-daubt -toiminto merkitsee numerot ruudukoihin puolestasi ja vähentää virheiden tekemisen mahdollisuutta, tällöin voit siis keskittyä pelaamisen lisäksi seurusteluun kavereittesi kanssa! Netti-bingo on tässä suhteessa mahdollisuuksia avaava pelikokemus monen bingolapun pelaajalle.

Kuitenkin, monen kortin pelaaminen voi olla siihen tottumattomalle hämmentävää ja turhauttavaakin, varsinkin jos tarvittavia apuvälineitä ei ole käytössä. Siksi kannattaakin aluksi aloittaa bingon pelaaminen vaikkapa tavallisella 3-4:n bingokortin määrällä ja lisätä niitä sitä mukaa, kun tuntee kykyjensä kasvavan.


Etu perinteiseen Bingoon

Nettibingolla on useita etuja mitä ei halleissa pelatessa ole tarjolla. Voit pelata bingoa milloin vain ja missä päin maailmaa tahansa. Tämä on eräänlainen siunaus, niille vannoutuneille bingon pelaajille, joilla on vain rajoitetusti aikaa käytössään, (oli syynä työ tai perhe tai kummatkin) eikä niinkään mahdollisuutta käydä normaaleissa bingohalleissa sitä halutessaan. Voit myöskin halutessasi vaihtaa pelisivustojen välillä, haaskaamatta aikaa ja rahaa matkustamiseen.

Bingon pelaamisella netissä on myöskin se etu, että voit jutella samaan aikaan samassa yhteydessä olevassa chattihuoneessa muiden kanssapelaajien kanssa, mitä ei normaaleissa bingohalleissa pelatessa juurikaan sallita.


Bingoa ilmaiseksi

Alkuun voit myös harjoitella bingon pelaamista ilmaiseksi ja kun tunnet osaavasi tarpeeksi, niin ei muuta kuin pelaamaan rahasta. Bingon pelaaminen netissä on helppoa ja sen voi mahduttaa kiireiseenkin aikatauluun. Pelit ovat nopeatempoisia ja omaavat paremmat mahdollisuudet suurien jackpottien voittamiseen. Kaikki nämä tekijät tekevät nettibingosta miellyttävän kokemuksen, joten tervetuloa siihen vanhaan tuttuun, mutta silti kaikkien ihmisten rakastamaan bingon ihmeelliseen maailmaan.