Etusivu >> Nettibingo

Nettibingo

Nettibingoa on pelattu jo useita vuosia vaikka Suomen ensimmäinen Bingohuone avasi virtuaaliovensa vasta 2008 loppupuolella. Tietoutta nettibingosta löydät tästä osiosta. Bingo-Chat-sanasto, mahdolliset bonukset, arvostelut tämän hetken parhaista nettibingohalleista, sekä ohjeet nettibingon pelaamiseen, kaikki samasta paikasta.

Nettibingo on tullut jäädäkseen, eikä se todellakaan ole enää ainoastaan vanhemman sukupolven harrastama pelimuoto. Leviäminen nettiin takaa sen, että myös nuoremmat pelin fanit pääsevät pelaamaan tätä hauskaa peliä jossa ei suinkaan kilpailla pelkästään tavarapalkinnoista vaan tuhansista sekä sadoista tuhansista euroista!Bingon perusteet

bingokorttiBingokortti on periaatteessa bingopelin tärkein osa. Se on joko elektroninen tai tietokoneella paperille printattu kortti joka sisältää viisi solua, jonne on asetettu numerot 1-75 väliltä tai vastaavasti bingopelistä riippuen 1-90 numeron väliltä.

Lue lisää
 

Bingo Chat - Opi netti bingon perussanasto

Bingon Chat SanastoKuten lähes kaikissa muissakin nettipeleissä, myös netissä pelattavassa bingossa on käytössä chat toiminto. Aivan kuten kaikissa muissakin chat-huoneissa, myös Bingo chatissa käytetään jo lähes omaksi kieleksi muodostunutta sanastoa ts. sanojen lyhenteitä ja/tai kirjainyhdistelmiä.

Lue lisää
 

Bingopeli - Tietoa bingo-pelistä ja sen eri muodoista

BingopeliBingo on pelinä saavuttanut suuren suosion ja hyväksynnän ympäri maailmaa. Pelinä bingoa pelattiin ensimmäisen kerran Italiassa 1530-luvulla ja bingopeli saavutti pikaisesti suuren suosion.

Lue lisää
 

Bingo Sivustot - Parhaat netti bingosivustot ja bonukset!

Bingo SivustotBingo-peli on nettipelaamisen myötä saanut uusia pelaajia riveihinsä ja varsinkin naisväestö on ottanut nettibingon pelaamisen omakseen. Erilaisten bingosivustojen määrä on kasvanut räjähdysmäisesti! Bingon pelaamisen puutteena on varsinkin maapohjaisissa saleissa/-halleissa ollut keskustelun rajoittaminen varsinaisen pelin aikana.

Lue lisää
 

Bingon pelaaminen netissä - Ohjeet ja neuvot netti bingoon

Bingo netissäLuettuasi tämän "Kuinka pelaan netti-bingoa?"-osion, tiedät suurimmat erot netti-bingon ja perusbingon välillä. Tiedät myös mitä etuja pelaaminen netissä tarjoaa. Seuraavaksi suosittelemme lukemaan Bingo arvostelut -osion jotta voit valita mieluisimman nettibingo-hallin.
Lue lisää
 

Bingo Bonus - Parhaimmat netti bingo bonukset

Bingon BonuksetYhä useammat ja useammat netin bingohallit tarjoavat asiakkailleen bonuksia. Bonusten suuruus tietenkin vaihtelee riippuen palveluntarjoajasta. Bingobonukset ovat ilmaista pelirahaa, joilla pelaaja saa lisää kannattavuutta pelaamiselleen netissä.

Yleensä suurimmat nettibingobonukset ovat tarjolla pelaajille, jotka tekevät ensitalletuksensa.

Lue lisää