Etusivu >> Bingo Jackpotit >> Progressiivinen Bingo Jackpot

Progressiivinen Bingo Jackpot

Progressiivinen bingo jackpot on kasvava voittosumma (korkein mahdollinen voitto), mikä kasvaa joka kierroksella tietyn summan verran, jokaisen syötetyn kolikon/krediitin myötä(usein käytössä hedelmäpeleissä, ideopokerissa, Texas Hold'emin käteispöytien lisänä tai bingossa).

Jackpotin kertyminen

Yleensä koneet ovat linkitettyjä keskenään muodostaakseen yhden ison kasvavan jackpotin, mikä kasvaa nopeasti kun monet eri pelaajat kartuttavat jackpot pottia samanaikaisesti. Pystyt seuraamaan progressiivisen bingo-jackpotin kasvua erillisestä jackpot laskurista, useimmilla nettisivustoilla on tällainen käytössään.

Voittojen suuruudet miljoonissa dollareissa

Joillakin isoilla pelisivustoilla Jackpotit voivat kasvaa aina miljooniin dollareihin asti ja netti miljonäärien joukko sen kuin jatkaa kasvamistaan aina tällaisen ison progressiivisen jackpotin osuessa jonkun onnekkaan kohdalle.

Kuinka voittaa jackpot?

Saadaksesi tällaisen voiton, sinun tulee saada korkein mahdollinen voittokuvio. Hedelmäpeleissä tälläinen maksimi-voittokuvio on ennalta määrätty, jolla voitto laukeaa ja sama koskee periaatteessa muitakin pelimuotoja.

Esimerkki:

Otetaan toisena esimerkkinä vaikka Texas Hold'em nettipokeri, siinä jackpotin laukeaminen on rinnastettu usein todella isoille pelikäsille, kuten nelosten hävitessä vielä isommalle pelikädelle(isommat neloset, värisuora tai kuningasvärisuora).

Jackpot voiton jälkeen

Kun sitten progressiivinen jackpot on ns. lauennut, se nollaantuu ja alkaa taas kasvattamaan pottia siihen hetkeen asti, kunnes joku onnekas saa sen osakseen. Progressiiviset Jackpotit kasvavat normaaleja jackpotteja nopeammin ja summatkin näissä pyörivät usein sadoissa tuhansissa!