Etusivu >> Bingo Jackpotit

Jackpotit

Bingo JackpotitMitä jackpot tarkoittaa? Mikä progressiivinen jackpot on? Näihin kysymyksiin löydät vastauksen tältä sivulta ja voit aloittaa oman jackpot voiton metsästämisen. Lukeaksesi artikkelin jackpotista tai progressiivisesta jackpotista, klikkaa lue lisää painiketta ja artikkeli aukeaa luettavaksesi kokonaisuudessaan.Jackpot voittajat

Party Bingon Diamond Clubin Cash Builder Jackpot voittaja

12. huhtikuuta onnekas bingo pelaaja nimimerkiltään "nanaswin" onnistui saamaan itselleen Party Bingon Diamond Clubin Cash Builder Jackpotin suuruudeltaan 38 790,29 puntaa. Tämä on vain eräs esimerkki kuinka suuria käteispalkintoja bingossakin on tarjolla ja jokaisella pelaajalla on yhtäläiset mahdollisuudet voittaa palkintoja.

Lue lisää
 

Progressiivinen Bingo Jackpot

Progressiivinen bingo jackpot on kasvava voittosumma (korkein mahdollinen voitto), mikä kasvaa joka kierroksella tietyn summan verran, jokaisen syötetyn kolikon/krediitin myötä(usein käytössä hedelmäpeleissä, ideopokerissa, Texas Hold'emin käteispöytien lisänä tai bingossa).

Lue lisää
 

Jackpotin määritelmä

"Jackpot" on ainutlaatuinen amerikkalainen sana. Se tarkoittaa käytännössä isoa voittoa joko uhkapelissä, vedonlyönnissä tai lotossa, toki joku voisi sanoa, että se on myös pieni kaupunki Nevadassa lähellä idahon rajaa.

Lue lisää