Etusivu >> Bingo Vinkit

Bingo Strategia - Parhaat vinkit, niksit ja ohjeet nettibingoon

Bingo Strategia ja vinkitJo pelinä itsessään nettibingo on mahdollisuuksien peli ja se että siihen luo vielä toimivan taktiikan..se saattaa tuntua oudolta, kenties jopa mahdottomalta. Kuitenkin jo siinä vaiheessa, kun bingopeli alkoi saavuttaa suosiota pelitaktikot alkoivat kehitellä strategioita bingon pelaamista varten.

Vertaillen, ei ainoastaan pelin todennäköisyyksiä, vaan myöskin yleisiä neuvoja kuinka käyttäytyä pelin aikana ja kuinka paljon tulee tietää bingon etiketistä. Aloitetaanpa nyt vaikka yleisillä käyttäytymissäännöillä ja mennään siitä eteenpäin edistyneempiin bingon pelitaktiikoihin seuraavassa osiossa.


Autodaub

Ehkäpä paras bingon pelitaktiikkaa koskeva neuvo nettipelaajilla, on mahdollisuus käyttää Autodaub toimintoa, joka itsessään on hyvä keino välttää virheitä. Tämä ruudukoiden puolesta täyttö vie tietenkin osan adrenadiili annoksesta numeroiden etsimisen kohdalla ja syö itse pelissä tarvittavia taitoja.


Varmistu ensin!

Varmista, että sivusto jossa pelaat on kunnollinen bingo sivusto. Jotkut epäilyttävät sivustot voivat pilata, ei ainostaan sinun peliäsi, vaan myöskin sotkea tietokoneesi toiminnan.

Varo sivustoja, jotka lupaavat suuria summia rahaa. Älä anna luottokorttisi numeroa kenellekään tarkistamatta sivustoa ensin.

Älä kerro salasanaasi kenellekään. Luo salasana, joka on vaikea arvata, suosittelemme kirjaimien ja numeroiden yhdistelmiä salasanassa. Sitä varten, että unohdat salasanan, on monissa bingosivustoissa toiminto unohdetun salasanan lähettämiseksi sinulle yksityisesti sähköpostilla.


Käyttökelpoiset bingo vinkit

Valitse pelattavaksesi bingosivustoja joilla on liikennettä, jotka tarjoavat hauskuutta ja mahdollisuuksia voittaa rahaa, alkuun ei niin suurilla summilla ja kenties jopa ilman rahaa.

Pelaa useampaa korttia kerralla, sillä se nostaa voittamismahdollisuuksiasi bingossa. Korttien määrä luonnollisesti on verrannollinen siihen kuinka monta pelaajaa pelissä on, kuinka suuria summia on mahdollista voittaa ja kuinka paljon yksi bingokortti maksaa.

Kun pelaat useammalla kuin yhdellä kortilla, niin valitse mahdollisimman erilaiset kortit (kuitenkin jotkut koulukunnat suosittelevat pelaamaan mahdollisimman samanlaisilla korteilla voittomahdollisuuksien nostamiseksi). Ensimmäisen taktiikan katsotaan olevan riskien hajauttamista ja toisen numeroista välittämis-menetelmäksi.

Vältä pelaamista liian monen pelaajan kanssa yhtä aikaa, voitto mahdollisuuksiesi nostamiseksi yritä osallistua bingopeliin silloin kun pelaamassa on vähemmän pelaajia kuin yleensä.

Etsi isoja palkintoja. Tämä saattaa kuulostaa hieman ristiriitaiselta aikaisemman kanssa, mutta hyvä tasapaino näiden kahden toimintatavan välillä on hyvää peliharjoitusta ja hyvä sijoitus.Pelaa useampaa chatti-huone bingopeliä yhtä aikaa. Automaattinen täydennys toiminnon ollessa päällä, niin voit kokeilla onneasi useammassa pelissä, mikä ei ainoastaan ole hauskaa vaan tuo usein mukana myös extra pelibonuksia.


Edistyneempi bingotaktiikka

Tämä otsikko voi tuntua oudolta niille pelaajille, jotka lukevat bingon onnenpeliksi. Totta on, että kukaan ei tiedä mikä pallo tulee seuraavaksi. Kuitenkin; moderniteknologia ja tutkijoiden tilastot osoittavat, että bingo on jotain enemmän kuin pelkkää onnenpeliä. Tässä hieman edistyneempää bingo-taktiikkaa Joseph E.Granvilleltä.

Matemaattinen analysoija Joseph E.Granville päätyi johtopäätökseen, että jokainen bingopeli seuraa tietynlaista kuviota ja noudattamalla niitä voi voittaa todennäköisyydet.

Kun ainoa asia joka on riippuvainen pelaajasta, on pelattavan bingokortin valinta, Granville yritti kaikin voimin löytää parasta mahdollista bingotaktiikkaa lisätäkseen voittamisen todennäköisyyttä. Hän havaitsi, että perusmenetelmä jolla yritetään parantaa voittamismahdollisuuksia lepää useampien uusien korttien ostamisen varassa ja se on väärä, eikä se johda sinua suuriin voittoihin vaan päinvastoin, kun pelaat vähemmän kortteja, sinä todennäköisemmin voitat.

Perustuen Granvillen havaintoihin, avain polun löytämiseen todennäköisyyksien keskeltä lepää "satunnaisuus" sanan ymmärtämisessä, joka määrittelee pallojen arvonnan koneesta säiliöön. Sitä paitsi, jokaisessa säiliössä on pallot numerosta 1(yksi) - 75:een.

Pelin alussa todennäköisyydet jokaiselle pallolle tulla ulos koneesta ovat samankaltaiset, 1/75. Tätä kutsutaan yhdenvertaiseksi jakaumaksi. Tämä on se kohta missä todennäköisyyden laki ottaa paikkansa. Ensiksikin, se päättää jakauman runsauden kaikille koneessa oleville numeroille.

  • On olemassa samansuuruinen määrä palloja jotka päättyvät ykköseen, kakkoseen, kolmoseen, neloseen ja niin edelleen.
  • On olemassa samansuuruinen määrä parillisia ja parittomia palloja
  • On olemassa tasapaino isojen ja pienten numeroiden välillä

Nämä ovat kolme perusmenetelmää satunnaisuuden luonnehtimisessa. Jos jakauma ei perustu tähän pelikuvioon, niin se ei ole satunnainen. Jos tarkkailet ensimmäisiä 10 arvottavaa numeroa koneesta, sinä huomaat mielenkiintoisen kuvion. Käytännöllisesti katsoen kaiken aikaa ensimmäiset kymmenen palloa ovat vallitsevimmat numeroiltaan joissa on erilainen loppunumero. Kuten useimmissa peleissä viimeiset 10-12 palloa tai jopa vähemmän, näin sinä parannat voittomahdollisuuksiasi valitsemalla kortit joissa on erilaiset viimeiset numerot.

Tämä laki johtaa yksinkertaiseen todennäköisyyden lakiin ja se voidaan selittää esimerkin avulla. Jos ensimmäinen ilmoitettu numero on L-21, todennäköisyys seuraavan pallon päätyä ykköseen vähenee ja keskittäminen toisille numeroille lisääntyy. Seuraavan numeron ollessa G-54 puolestaan vähentää todennäköisyyttä, että sitä seuraava pallo päättyisi ykköseen tai neloseen. Todellinen todennäköisyys sille, että ensimmäiset kymmenen palloa päätyisivät erilaiseen viimeiseen numeroon on 60 prosentin luokkaa. Kuitenkin seitsemännen pallon jälkeen on olemassa suuri mahdollisuus, että numerot tuplaantuvat loppua kohden.

Todistukseksi tekijän otaksumasta, otettiin katsaus 49 pelin sarjasta ja kymmenen ensimmäistä numeroa oli suurella prosentilla erilaisia viimeisen numeron osalta. Jos jokainen kortti sisältää 24 numeroa, se valtaa 16 strategisesti tärkeää (mikä käsittää käytännöllisesti kaikki voittoyhtälöt) ja 8 kuollutta ruutua, kortin valinnan tulisi riippua perustuen jälkimmäiseen numeroon strategisesti tärkeissä neliöissä.

Huom. Nettibingo.com ei ota kantaa kyseisen edistyneemmän strategian toimivuuteen, vaan jokainen tehköön asiasta omat johtopäätöksensä.