Etusivu >> Bingo

Bingo

Kaikki mitä olet ikinä halunnut tietää Bingosta. Faktat, Säännöt sekä yleistä tietoutta tästä äärimmäisen suositusta pelimuodosta löydät juuri täältä.

Vaikka Bingon suosio ei Suomessa ole vielä saavuttanut kovin suuria lukemia, maailmalla, esimerkiksi U.S.A:ssa tai Briteissä Bingo on järkyttävän suosittu pelimuoto, ja syystäkin; Helppo omaksua ja vielä helpompaa pelata. Kaiken lisäksi Bingo on yksi sosiaalisimmista peleistä!Bingo chatissa käytettävät hymiöt

HymiöNetissä pelattavaan bingoon liittyy olennaisesti chat ja se löytyykin melkein jokaisen bingopelin yhteydestä.  Joskus tulee eteen tilanteita jossa tunteet nousevat väkisinkin peliin ja niiden ilmaisemista varten pelaajat käyttävät ASCII - merkkejä(eli näppäimistössä saatavilla olevia merkkejä) ja näistä muodostuneita yhdistelmiä kutsutaan hymiöiksi.

Lue lisää
 

Hauskat Bingo Faktat

Hauskat faktat bingostaMuutamia hauskoja bingoon liittyviä faktoja. Bingolla on kohtalaisen pitkä historia ja se taas tarkoittaa, että pelin olemassaolon aikana on ehtinyt sattua yhtä sun toista...

Lue lisää
 

Bingosanasto - Bingon pelaamiseen liittyvän sanojen selitykset

Bingon sanastoBingon pelaamisen liittyvää sanastoa, tarkista oma bingo-tietämyksesi ja opi jotain uutta, mikäli et ole jo bingokonkari!

Lue lisää
 

Bingo tietoutta - Tietoa bingopelistä ja sitä koskevista aiheista

Bingo tietouttaBingolla on pitkä historia ja se on kansainvälisesti suosittu peli. Keräsimme tästä johtuen muutamia bingoon liittyviä faktoja. Tiesitkö esimerkiksi, että Bingo on suosituin mahdollisuuksien peleistä maailmassa? Entäs sen että Pohjois Carolinassa on laitonta, että bingopeli kestää yli 5 tuntia?

Lue lisää
 

Bingon Historia - Kuinka bingo ja moderni bingo-peli syntyi

Bingon historiaBingo syntyi Italiassa 1530-luvulla, jossa pelattiin loton tapaista peliä nimeltään 'Lo Giuoco del Lotto D'Italia'. Peli saavutti nopeasti suuren suosion Italialaisten keskuudessa. Tätä ns. ”bingo lottoa” on pelattu Italiassa viikonloppuisin lähes tauotta tähän päivään saakka.
Lue lisää
 

Bingo Strategia - Parhaat vinkit, niksit ja ohjeet nettibingoon

Bingo Strategia ja vinkitJo pelinä itsessään nettibingo on mahdollisuuksien peli ja se että siihen luo vielä toimivan taktiikan..se saattaa tuntua oudolta, kenties jopa mahdottomalta. Kuitenkin jo siinä vaiheessa, kun bingopeli alkoi saavuttaa suosiota pelitaktikot alkoivat kehitellä strategioita bingon pelaamista varten.
Lue lisää
 
« Alkuun Edellinen 1 2 Seuraava Loppuun »

Sivu 1 / 2