Etusivu >> Uutiset >> X Factor lippuja jaossa 888 Ladies Bingossa

X Factor lippuja jaossa 888 Ladies Bingossa

888 Ladiesin bingosivusto on aina ollut "SE" nettibingo sivusto joka on omannut yltäkylläiset kertoimet ja he ovatkin todistaneet tämän useampaan kertaan.

Voita VIP-lippu X-factoriin

888Ladies tuo pelaajilleen mahdollisuuden voittaa VIP X Factor liput, jolla pääsee näkemään X Factor ohjelman kulissien taakse ja paikanpäälle seuraamaan itse ohjelmaa. Tässä on sinulla on todella kullanarvoinen tilaisuus toteuttaa unelmasi ja hankkia itsellesi mieleisesi joululahja.

Miten voittaa Vip lippu X Factor Ohjelmaa katsomaan

Saadaksesi mahdollisuuden voittaa VIP X Factor lipun, sinun tulee ottaa osaa 888Ladies "X Factor steps to stardom" nimiseen etuisuuteen, jonka nettibingo sivusto on järjestänyt pelaajilleen. Ensimmäinen viikko on jo mennyt, mutta sinulla on vielä kaksi viikkoa aikaa ottaa osaa kilpailuun ja voittaa tätä kautta itsellesi unelmiesi lippu.

Pelaa X Factor hedelmäpelejä

Viikolla kaksi 23 - 28.10, voit osallistua kilpailuun pelaamalla X Factor hedelmäpeliä ja ollessasi 100:n eniten kierrättäneen pelaajan joukossa viikon lopuksi, niin osallistut viikko palkinto arvontaan tavoittelemaan lippuja.

Raaputa nettiarpoja ja osallistu arvontaan

Viikko kolme alkaa ja päättyy 30.10 - 4.11. Tällä viikolla voit raaputtaa nettiarvoilla tiesi kohti X-Factor live tapahtumaa. Jos olet yksi pelaajista, sadan eniten kierrättäneen pelaajan joukosta, niin osallistut sen viikon tärkeään lippuarvontaan. Löydät kaikki muut tarvittavat tiedot 888Ladies nettibingo sivustolta.


Jones-20.10.2009