Etusivu >> Uutiset >> Voita upea vespa ja pelaa bingoa ilmaiseksi betssonilla

Voita upea vespa ja pelaa bingoa ilmaiseksi betssonilla

Kaikilla betssonin rekisteröityneillä bingon pelaajilla on mahdollisuus voittaa itselleen upea pinkki vespa, pelaamalla bingoa betssonilla ja osallistumalla näin automaattisesti arvontaan.


Pelaa bingoa ilmaiseksi joka päivä

Betsson bingo tarjoaa kaikille rekisteröityneille nettibingon pelaajille mahdollisuuden pelata bingoa ilmaiseksi joka päivä kello 18:00. Pääpalkintona tässä 90-pallon ilmaisbingossa on joka päivä 10€.


Voita itsellesi 7000€ kahden hengen ulkomaamatka

Betsson bingo järjestää päivittäin MATKABINGO:n ja tässä sinulla on mahdollisuus voittaa kahden hengen ulkomaanmatka joka on arvoltaan 7000€. MATKABINGO:ssa palkintokohteet vaihtevat eri huippukohteiden välillä ja bingo voittajaan otetaankin aina puhelimitse yhteyttä. Tällä hetkellä palkintokohde on Thaimaa.

Bingokortin hinta vain 50 centtiä

Peli pelataan 90 pallon bingohuoneessa ja yhden bingolapun hinta on 50 senttiä. Voitat itsellesi tämän pääpalkinnon saamalla bingon 42 pallon sisällä. Jos missaat jackpotin yhdellä pallolla, niin älä huoli, sillä saadessasi bingon 43 pallon sisällä sinut palkitaan 5000€ kahden hengen matkalla.


100% talletusbonus

Rekisteröidy bingon pelaajaksi ja tuplaa ensitalletuksesi. 100% bonus annetaan aina 30€ asti ja bonusraha siirretään pelitilillesi kun olet ostanut tallettamallasi summalla bingolippuja. Esim: talletat 10€, saat bonusta 10€. Bonus siirtyy tilillesi kun olet ostanut tällä tallettamallasi 10€:lla bingolippuja.


Rekisteröidy sinäkin Betsson bingon asiakkaaksi.


Jones-7.12.2009