Etusivu >> Uutiset >> Voita pikavoittoja 888 ladies bingosivustolta

Voita pikavoittoja 888 ladies bingosivustolta

pikavoittopelitMoninkertaisesti palkittu nettibingo sivusto 888 Ladies, on parantanut entisestään suosittua sivustoaan lisäämällä pelaajille pelattavaksi 17:sta uutta pikavoittopeliä.

 

Pikavoittopeleistä nopeita voittoja

888 ladiesPikavoittopelit julkaistiin siksi, että asiakkailla olisi mahdollisuus nauttia nopeasta pelaamisesta ja jännittävistä peleistä joissa voitot voi korjata matkaansa samantien. Pelejä pääsee pelaamaan, kun on ensin kirjautunut bingo asiakkaana sivustolle.

 

Pikavoittopelit bingon pelaajien suosiossa

Pelit ovat aina olleet suosittuja 888 Ladiesin asiakkaiden keskuudessa ja sivusto onkin aina päivittänyt eniten pidettyjä pelejä. Nettibingo sivusto on julkaissut nämä pikapelit, tarjotakseen asiakkailleen parhaan mahdollisen bingo kokemuksen ja tekniikan käyttöönsä.

 

Halpaa pelaamista, suuria jackpot voittoja

Asiakkaat yksinkertaisesti pitävät peleistä sen takia, että ne ovat niin halpoja pelata. Voit pelata pelejä alkaen kymmenestä pennystä aina 12,5 puntaan.

Kannustimena Jackpot voitto

Suurin kannustin on varmasti se, että voit voittaa itsellesi suuren Jackpot voiton, jopa suuruudeltaan 125 510 puntaa, joka voitettiin Sands of Fortune pelistä pelaajan eibbed57 toimesta. Jokainen voi olla onnekas pelatessaan näitä pikavoittopelejä 888 Ladies bingosivustolla.

 

Lisää pelejä ja etuisuuksia elokuussa

Tämän lisäksi 888 Ladies aikoo lisätä enemmän pelejä ja tarjota uusia etuisuuksia asiakkailleen elokuun aikana. Jos et halua olla sivussa toiminnasta, vaan haluat oman osasi kakusta, niin rekisteröidy  888 Ladies bingosivuston jäseneksi.

 

Uutuus pelejä

Näihin pikapeleihin kuuluvat mm. Eurooppalainen ruletti, fortune prophet videohedelmäpeli ja Easter Island hedelmäpeli. Sinne on myös lisätty seuraavat hedelmäpelit: Pirate Princess, double up ducks ja Piggy Payout.

 

Pelaa sinäkin bingoa ja pikavoittopelejä samanaikaisesti

Nämä pelit ovat siis nyt pelattavana uskomattoman suurine käteispalkintoineen. Rekisteröidy sinäkin 888 Ladies sivuston asiakkaaksi ja testaa näitä uusia pikapelejä ja yritä samalla voittaa itsellesi jackpot voitto.Jones-5.8.2009