Etusivu >> Uutiset >> Voita matka Disneylandiin Bingo Day sivustolta

Voita matka Disneylandiin Bingo Day sivustolta

Bingo Day on osoittautunut suosikiksi verrattuna muihin nettibingo sivustoihin, sillä siellä on jatkuvasti tarjolla mahtavia etuisuuksia, mukaanlukien tämä viimeisin Disneyland etuisuus.

10 punnan talletuksella lippu disneyland arvontaan

Elo- ja syyskuun etuisuudet houkuttelevat yhä useampia bingon pelaajia rekisteröitymään Bingo Dayn sivustolle ja koittamaan onneaan. Yksi Bingo Dayn uusimmista ja sellaisista etuisuuksista jota ei kannata missata, on tämä miniloma Disneylandiin arvoltaan 2500 puntaa. Ei mitenkään huono palkinto bingopalkinnoksi, eikö totta?

Miten osallittua arvontaan

Saadaksesi mahdollisuuden voittaa tämä uskomaton palkinto itsellesi, sinun tarvitsee tehdä yksinkertaisesti vain 10 punnan talletus Bingo Day sivustolle. Kaikki talletukset jotka on tehty ajanjaksolla 1.syyskuuta ja 16.lokakuuta, saat yhden lipun Disneyland matkapaketin arvontaan. Mitä enemmän teet talletuksia, sitä enemmän saat lippuja arvontaan.

Muitakin bingo etuisuuksia tarjolla

Sinun ei välttämättä tarvitse odottaa syyskuuhun asti koettaessasi saada loistavia palkintoja, sillä jokainen 10 punnan talletus joka on tehty ennen elokuun viimeistä päivää osallistuu BingoDayn "Shop Till You Drop" promootioon.

Arvonnan palkinnot

Tässä palkintona on 1000 punnan lahjakortti Marks & Spencerille tai vastaavasti tuhat puntaa käteisenä. Toinen palkinto on 100 puntaa, kolmas 50 puntaa ja kymmenen parhaan joukkoon sijoittuneet saavat kukin jotakin vaivanpalkakseen, joka hyvitetään heidän pelitililleen.

Ota kaikki hyöty irti nettibingosta

Älä unohda, rekisteröityessäsi BingoDayn asiakkaaksi saat tänään 20 punnan anteliaan tervetuliasbonuksen ja kutsuessasi ystäväsi pelaamaan kanssasi sinulle annetaan siitä kiitokseksi ylimääräiset 10 puntaa pelitilillesi - silloin kun ystäväsi tekee talletuksen.

Tämä päivä voi olla sinun onnenpäiväsi

Joten koita sinäkin onneasi tänään BingoDay sivustolla, sillä sinä voit olla juuri se joka voittaa matkan Disneylandiin tai kenties saat itsellesi vastaavasti 1000 puntaa törsättäväksi. Jokainen päivä BingoDayssa on bingopäivä!


26.8.2009-Lähde:Bingonews