Etusivu >> Uutiset >> Voita itsellesi Caribean risteily

Voita itsellesi Caribean risteily

Nettibingon pelaaja voi löytää itsensä ottamasta aurinkoa Caribean hiekkarannoilla ja kuuntelemasta kuinka laineet liplattavat, jos hän on onnekas ja voittaa tämän talvisen aurinkolomamatkan itselleen arvonnasta.

 

Arvonan pääpalkintona Caribbean Risteily

Tämän arvonnan pääpalkintona on siis matka kahdelle henkilölle Caribean risteilylle, johon pelaaja voi ottaa osaa tallettamalla  vähintään 67€ kamppanja-aikana. Tammikuun 31. päivä on päivä jolloin tämän erikoispalkinnon arvonta järjestetään. Bingon pelaajien jotka haluavat osallistua tähän arvontaan on syytä muistaa, että vähintään 50 prosenttia heidän osallistumistalletuksestaan on täytynyt käyttää sivuston bingopeleissä.

 

Pääpalkinnon arvo 4000£

Caribean risteilyn arvo on 4000£ ja kuka ikinä sen voittaakaan voi valita ottaako palkinnon rahana vai lähteekö risteilylle. Toisena palkintona tässä arvonnassa on kodinkoneita 2500 punnan arvosta ja kolmantena palkintona 1500 punnan arvoinen kylpylälomamatka.

 

200% talletusbonus nettibingon pelaajille

Party Bingolla on myöskin meneillään joululahjaostosraha kamppanja tämän marraskuun aikana ja voittajia nimetään joka päivä. Nettibingon ensitallettajalle Party bingo tarjoaa 200% talletusbonuksen aina 67 euroon asti, jossa minimitalletus on 6 euroa.

 

Ota sinäkin kaikki hyöty irti Party Bingon uskomattomista tarjouksista!

 

Jones-25.11.2009

 

Gif Banners