Etusivu >> Uutiset >> Veikkausasiamiehen onnekas virhe

Veikkausasiamiehen onnekas virhe

Mega MillionsNäppäilyvirhe voi olla joskus onnekaskin, kuten tästä New Lexingtonista kotoisin olevan Naomi Maullerin tapauksesta käy ilmi.


Onnekas virhe Mega Millions lapun teossa


Ohion osavaltion New Lexinton kaupungissa asuvan Naomi Maullerin tavallinen työpäivä Woolfe's Huff & Puff minimarketissa sai yllättävän käänteen asiakkaan Mega Millions lottolappua tehtäessä, sillä hän teki tahattoman näppäilyvirheen, mutta tällä kertaa todella onnekkaan. Asiakas halusi nimittäin lappuunsa mukaan ylimääräisen Mega Ball numeron, jolla voi tavoitella suurta jättipottia, mutta Naomi Mauller unohti laittaa tämän kuponkiin. Hän korjasi virheensä ja teki uuden täsmälleen samanlaisen lapun, mutta tällä kertaa hän muisti lisätä asiakaan haluaman mega ball numeron kuponkiin.


Vastuuntuntoisuus palkitaan

Vastuuntuntoisena työntekijänä hän osti itselleen tämän toisen lapun, johon hän unohti lisätä lisäpelin ja käytti tähän 2$ omista rahoistaan. Sekä asiakkaan, että Naomi Maullerin lottolipukkeet voittivat ja he voittivat kumpainenkin itselleen 250.000$. Mauller kertoi käyttävänsä osan rahoista ostaakseen itselleen kunnollisen auton jolla pääsee käymään töissä ja osalla maksaa lainat pois.


Maria Bingo tuplaa ensitalletuksesi aina 130€ asti!


Jones-1.7.2010