Etusivu

Tapaa julkkiksia 888 Ladies Bingon avulla

888 Ladies nettibingo sivusto lahjoittaa neljä elämääkin suurempaa lippua onnekkaille pelaajilleen ja he pääsevät osallistumaan vuosittain järjestettävään saippuaooppera palkintojenjakojuhliin Lontoossa.

Bingon avulla saippuaooppera tähtiä tapaamaan

Haluatko kuollaksesi asti hieroa suosikki saippuaoopperatähtesi hartioita, vaikkapa jonkun seuraavista ohjelmista: Hollyoaks, Coronation Street, East Enders ja Emmerdale? No mitäpä enää mietit, vaan ryntää suositulle 888 Ladies Bingo sivustolle ja koeta onneasi näiden uskomattomien tarjouksien parissa mitä nyt on tarjolla.

Kamppanja aika

Huhtikuun 2-19:sta päivän välillä pelaajien tehtävänä on kerätä saippuaoopperatähtipisteitä, niin monta kuin vain on mahdollista saada todella aktiivisella bingopelaamisella. Neljä eniten tähtipisteitä kerännyttä pelaajaa kilpailuajan sisällä saavat itselleen palkintopaketin joka oikeuttaa osallistumiseen 888 saippuaooppera palkinto juhliin Crystal Klubilla Lontoossa(sisältäen majoituksen). Nämä palkinnot myönnetään vuosittain saippuaooppera näyttelijöille, jotka ovat tulleet läheisiksi ja rakkaiksi englantilaisille bingofaneille. Tämä on samalla täydellinen tilaisuus 888 Ladies:in bingopelaajille nähdä omat suosikki tähtensä livenä, juhlia yötä myöten heidän kanssa ja jopa kenties päästä keskustelemaan heidän kanssaan!

Pisteitä talletuksista ja voitoista

Saippuaooppera tähti pisteiden ansaitseminen on helppoa ja vaivatonta 888 Ladiesillä. Jokaisesta talletetusta 20 punnasta ansaitset 10 pistettä. Jokaisesta voitetusta 90- tai 75-pallon bingopelistä pelaaja ansaitsee 10 pistettä. Myöskin toiset 5 pistettä voi ansaita jokaisesta käytetystä 10 punnasta pikavoittopeleihin 888 Ladies nettibingo sivustolla.Kuten tavallista, 888 Ladiesiin voi luottaa tarjoavan pelaajielle yhden viihdyttävimmistä nettibingo kokemuksista mitä on saatavilla, ei ainoastaan hyvänlaatuisten kasinopelien takia, mutta he tarjoavat myöskin tilaisuuden voittaa erinomaisia 'offline' palkintoja, kuten mahdollisuus tavata omat suosikki saippuatähtensä!

 

888 Kilpailu