Etusivu >> Uutiset >> Siskojen taistelu bingo voittojen käytöstä johti suurriitaan

Siskojen taistelu bingo voittojen käytöstä johti suurriitaan

Ei ole ensimmäinen kerta, kun kirjoitan juttua Kansallinen Bingopelin voitosta, mutta tässä onkin poikkeuksellisen mielenkiintoinen käänne, niin että se erottuu huomattavasti muista jutuistani.

Kiista bingo voittojen käytöstä

Sen sijaan, että kiisteltäisiin kansallisen bingon palkinnosta, tämä tarjoaakin kiistan siitä kuinka palkintorahat käytetään. Englantilaisen päivälehden Daily Mirror:in pääjuttuna oli tarina Sharon Wolsleyn 23,000£ suuruisesta voitosta ja sitä seuranneesta nyrkkitappelusta. Tämä tapahtui Morrison Castle Bingossa johtuen kiistasta Sharonin ja hänen siskonsa Lisan kanssa kuinka käyttää voittorahat.

Satuhäät bingon voitto rahoilla

Sharon julisti voitettuaan bingotovereilleen haluavansa käyttää melkein kaikki voitto rahansa satumaisiin häihin hänen pitkäaikaisen kumppaninsa kanssa. Kerrottuaan raivoisalle siskolleen Lisalle bingo voitostaan, johti se känniseen iskujen vaihtoon siskosten välillä, poliisin paikalle kutsumiseen tilanteen rauhoittamiseksi ja suuren perheen hajoamiseen.

Raivottaren tilitystä

Lisa,35, Julisti; "Minä en puhu Sharonin kanssa, eikä kukaan minun perheestäni puhu minulle. En vain halunnut hänen tuhlaavan rahojaan."

Alan itse pikkuhiljaa miettimään vakavasti, tulisiko näiden Suurten bingo voittojen olla varustettuna terveys varoituksella:

"Varoitus, suuri voitto voi vakavasti vahingoittaa sinun ystävyyssuhteitasi".

Henkilökohtaisesti, ottaen huomioon nykyisen taloudellisen tilanteen, jos tuollainen summa olisi osoitettuna minulle shekkinä, muuttaisin sen heti kultaharkoiksi ja piilottaisin harkot omaan maakellariini.

Kirjoitettu 14 marraskuuta 2008

Lähde : Daily Mirror