Etusivu >> Uutiset >> Sharon Osbourne avasi oman nettibingo sivustonsa

Sharon Osbourne avasi oman nettibingo sivustonsa

Sharon on ollut yksi Gala Bingon julkkishahmoista jo jonkin aikaa ja hän on nyt lyönyt hynttyyt yhteen Gala Coralin kanssa julkaistakseen uuden SharonsBingo nettisivuston.

Sharon Osbourne

Sivusto naisille

Teemasivusto on houkuttelevan kirkkaan pinkin värinen ja siinä onkin paljon kuvia Sharonista itsestään. Tämä uusi bingosivusto tarjoaa klassiset nettibingo suosikit, sisältäen 75 - ja 90 - pallon bingon ja mukana on tietenkin sopiva valikoima uusia sivupelejä.

Muitakin pelejä tarjolla

Nettibingon ystävät voivat nauttia laajasta valikoimasta pelejä, mukaanlukien Magic Potion, Footballer's Wags, Pharaoh's Chamber ja myöskin pikavoittopeleistä kuten raaputusarvoista näiden tarjolla olevien perinteisten nettibingo pelien lisäksi. Uusi bingosivusto tarjoilee paljon mehukkaita jackpotteja, suuria käteispalkintoja ja ei toki niin yllättävästi, joitakin äärimmäisen eläväisiä chattihuoneita missä toimintaa on aina odotettavissa.

Luonnolista kehitystä

Gala Bingon markkinointivastaava Glive Cottrel sanoi: "Olemme tyytyväisiä siitä, että Sharon Osbourne on päättänyt laajentaa omaa suhdettaan meidän kanssamme julkaisemalla oman Bingo sivustonsa. Sharon on osoittautunut erittäin suosituksi asiakkaidemme keskuudessa näiden viimeisen kahden vuoden aikana, joten se, että hänellä on bingolle omistautunut nettisivusto näyttää luonnolliselta kehitykseltä."

Lisävaihtoehto bingon pelaajille

"Samanaikaisesti kun galabingo.com on säilyttänyt asemansa Englannin johtavana pelisivustona yli viidellä miljoonalla jäsenellään, sharonsbingo.com tarjoaa asiakkaillemme suuremmat valinta vaihtoehdot missä pelata nettibingoa turvallisessa ympäristössä "Hän jatkoi.

Sharon on bingon keulakuvia

Sharon Osbourne on yhdistetty nettibingoon jo hieman pidemmän aikaa ja erityisesti galabingoon. Hänen ollessa galabingon keulakuvana, on hän helposti tunnistettava persoona englannin nettibingo piireissä ja uusi bingosivusto aikookin tehdä rahaa tällä hänen helposti yhdistettävissä olevalla piirteellään ja tietenkin hänen julkisuus arvollaan.

Sharonin bingo sivusto on fanien suosiossa

Sharon Osbourne on itse sanonut olevansa melko "innostunut siitä, että minulla on oma bingosivustoni" ja odottaakin Sharonbingo.com:in olevan melko suosittu jo olemassa olevien faniensa avulla ja hän toivoo sen todellakin olevan erittäin menestyksekäs.