Etusivu >> Uutiset >> Pelaa bingoa teatterissa

Pelaa bingoa teatterissa

teatteriUpouusi näytelmä nimeltään "kaikki rakastavat voittajaa" on saanut tässä kuussa ensi-iltansa Manchesterissa ja se yksi sen ominaisuuksista on tarjota katsojille pelattavaksi bingopeli johon he voivat ottaa osaa.

Bingonäytelmän ensi-ilta

Näytelmä on saanut alkunsa Manchesterin kansainvälisillä festivaaleilla ja sen ensi esitys oli 1. päivä heinäkuuta 2009 Manchesterin Exchance teatterissa. Näytelmän luoja Neil Bartlett päätti idean toteutuksen, kun hän tuli tietoiseksi paikallisen brightonin bingohallin lakkauttamisesta ja hän meni sinne nähdäkseen bingoaulan ja samalla otti osaa bingon pelaamiseen.

Taustatutkimuksia bingon pelaamisesta

Tämän jälkeen Bartlett vietti monia päiviä pelaten bingoa ja kulutti vuoden aikaa tutkimuksiin saadakseen näytelmän tehtyä valmiiksi.

Oikea bingo ilmapiiri

Teatteri on valmistettu näyttämään samanlaiselta kuin oikea bingohalli ja sen täytyikin hakea bingo lisenssiä voidakseen suorittaa live bingopelin. Kuten kaikki tietävät, bingo pelin ollessa ennalta arvaamaton, on näyttelijöiden näyteltävä ilman käsikirjoituksia osansa näytelmässä ja kuten oikeassa bingossakin on voittajalle luvassa palkinto.

Näytelmän tarina

Näytelmän tarina keskittyy sen ympärille millä ominaisuuksilla bingo saa pelaajat aina palaamaan takaisin ja onko voittaminen tärkeämpää kuin osanotto.

Vapaasti suomennettu 8.7.2009