Etusivu >> Uutiset >> PartyBingo.com palkitsee asiakkaitaan

PartyBingo.com palkitsee asiakkaitaan

palkintojaHaluaisitko, että sinut palkitaan nettibingon pelaamisesta? No lopeta ihmeessä etsiminen, sillä Partybingo tarjoaa pelaajilleen loistavia etuisuuksia koko loppuvuoden. Tämä nettipelisivusto tarjoaa sinulle loistavia tarjouksia jotta voisit nauttia bingon pelaamisesta ja tarjoukset jatkuvat aina läpi tämän vuoden.


Enemmän bingoa, enemmän palkintoja.

palkintoportaikkoPeriaatteessa, mitä enemmän pelaat, sitä paremmin sinut palkitaan. Jokaisesta 90:stä ostetusta bingo lipukkeesta, saat itsellesi yhden lipun. Lippuja kartutetaan kuukausi kohtaisesti ja mitä enemmän sinulla on lippuja, sitä korkeammalle nouset portaikossa.


  • leopardiTaso 1 (Leopardit) 5-49 lippua(leimaa) päästäksesi tasolle, 5 lippua pysyäksesi tasolla ja 50 lippua noustaksesi toiselle tasolle.


  • jaguaariTaso 2 (Jaguaarit) 50-199 lippua(leimaa) päästäksesi tasolle, 40 lippua pysyäksesi edelleen tällä tasolla sille kerran päästyäsi ja 200 lippua noustaksesi tason ylöspäin.


  • pantteriTaso 3 (Pantterit) 200-499 lippua(leimaa) päästäksesi tasolle, 150 pysäksesi tasolla ja 500 lippua noustaksesi tason ylöspäin.


  • tiikeriTaso 4 (Tiikerit) 500 tai enemmän päästäksesi tasolle, 400 pysäksesi tasolla ja enemmän kuin 500 noustaksesi tason ylöspäin.


  • leijonaTaso 5 (Leijonat) Pääsy tälle tasolle Vain kutsun kautta


Jokainen näistä tasoista palkitsee sinua anteliailla viikottaisilla bonuksilla ja mitä korkeampi taso on niin sitä paremmat ovat bonukset.

Partybingon asiakaspalvelu erottuu edukseen

sähköpostiPartyBingo.com sivustolla on muitakin etuisuuksia, kuten asiakkaille omistautunut sähköpostipalvelu, jonka kautta voit kysyä kysymyksiä liittyen itse sivustoon ja voit myös esittää kysymyksiä Partybingon tiimille.

Kotoinen tunnelma

Sivusto saa olosi tuntumaan kotoisalta, sillä aika ajoin joku PartyBingon henkilökunnasta saattaa tehdä juuri sinulle kohteliaisuus soiton vain kysyäkseen onko kaikki hyvin.

Bingoaiheinen uutiskije neljä kertaa vuodessa

uutiskirjeJos tämä ei ole vielä tarpeeksi asiakaspalvelun osalta, niin tilaa itsellesi PartyBingon neljä kertaa vuodessa ilmestyvä uutiskirje joka pitää sinut ajan tasallla liittyen viimeisimpiin bonuksiin ja uutisiin.


Bingoa ilmaiseksi

bingokorttiJos sinulla on päässyt käteinen vähiin, niin voit ottaa kaiken hyödyn irti PartyBingon päivittäisistä ilmaisbingokorteista, joissa on aina 24 tunnin voimassaoloaika ja kerran viikossa pelaaja voi lunastaa erikois talletusbonuksen.


Aktiivisen bingopelaajan palkinta

syntymäpäivä kakkuJokainenhan meistä rakastaa lahjojen saantia ja tässä suhteessa PartyBingo on todella huomaavainen.

Syntymäpäivälahja

Syntymäpäivänäsi saat joko anteliaita bonuksia käyttöösi tai vaihtoehtoisesti itse lahjan.

Joululahja

Jouluna pelaajat saavat joulukortin partybingolta, joka sisältää erityiset talletus- ja käteisbonukset.

Huomioithan, että joululahja ja syntymäpäivä tarjoukset ovat vain niille pelaajille, jotka ovat päässeet ylemmille palkinto tasoille.

Raivaa tiesi huipulle aloittamalla tänään

partybingoJoten miksipä et alkaisi raivaamaan tietäsi korkeammille palkinto portaikko tasoilla partybingolla ja rupea näin vastaanottamaan uskomattoman runsaskätisiä etuisuuksia itsellesi jo tänä päivänä.
Jones-3.08.2009


Gif Banners