Etusivu >> Uutiset >> Obama pelaa bingoa Nelson Mandelan kanssa

Obama pelaa bingoa Nelson Mandelan kanssa

Usa:n presidentin Barack Obaman äitipuoli suunnittelee pelaavansa bingoa yhdessä Nelson Mandelan kanssa, hänen oman etelä-afrikan vierailunsa aikana.

Nelson Mandela pelaa Bingoa

Kezia pelaa bingoa säännöllisesti

66-vuotias Kezia Obama on tällä hetkellä vierailemassa Etelä-Afrikassa ja kuten tiedetään hän on tunnetusti säännöllinen bingon pelaaja Englannissa. Hän on myöskin Barack Obaman kenialaisen isän ensimmäinen vaimo.

Rahojen keräämistä hyväntekeväisyyteen

Vierailunsa aikana hän aikoo käyttää julkkis-satustaan kerätäkseen rahaa "Operaatio Nälälle"(operation hunger), joka taistelee aliravitsemusta vastaan Etelä-Afrikassa.

Mielipiteitä Nelson Mandelasta

"Rakastan Mandelaa, erityisesti siksi, että hän on niin ystävällinen ihmisille ja hänen tapaansa auttaa ihmisiä." - Lainaus Kezian puheesta.

Tapaaminen Mandelan kanssa

Kezia Obamalla on odotettavasti tapaaminen Mandelan kanssa ensi viikolla ja hän onkin kertonut aikomuksistaan järjestää pikainen bingopeli tämän entisen presidentin ja maailman legendan kanssa.

Hyväntekeväisyys bingoa Operaatio nälän tukemiseksi

Kezia pelaa hyväntekeväisyysbingoa läpi hänen koko vierailunsa ja Percy Shabalala(Viva Bingon johtaja) sanoikin, että 100 prosenttia näiden pelien tuotosta menee Operaatio Nälän tukemiseen.Kezia Obama pelaa hyväntekeväisyys bingoa vierailunsa aikanaa Viva Bingoissa, jotka ovat seuraavilla paikkakunnilla : Roodenpoort, Centurion, Alberton, Pretoria ja Centurion Lake.