Etusivu >> Uutiset >> Nyrkkeilyn maailmanmestari pitää bingosta

Nyrkkeilyn maailmanmestari pitää bingosta

Englantilainen nyrkkeilyn maailmanmestari Carl Froch ei ole oikein tullut sinuiksi hänen julkkis statukseensa, sillä hän pelaisi mieluummin bingoa äitinsä kanssa.Bingoa vapaa-ajalla

Englantilainen nyrkkeilyn maailmanmestari Carl Froch on bingon ystävä, hänet tavataan monesti viettämästä vapaa-aikaansa paikallisessa huippu suositussa clubissa pelaamassa bingoa hänen äitinsä kanssa, ennemmin kuin hän osallistuu mihinkään hienoihin iltamiin(toivottavasti hän on helläkätisempi bingo merkkauskynälleen kuin vastustajilleen!)

Parrasvalot tekevät olon epämukavaksi

Froch on julkisesti myöntänyt, että samalla kun oman WBC:N super-keskisarjan tittelin puolustaminen ei häiritse häntä, niin punainen matto on tarpeeksi tekemään hänen olonsa äärimmäisen epämukavaksi.

Carl Frochin titteliottelu

Carl Froch on tällä hetkellä englannin ainoa nyrkkeilyn maailmanmestari, sillä kun Ricky Hatton lyötiin alas jalustaltaan hänen ottelussa Manny Pacquiao vastaan Las Vegasissa.

Bingoon kallellaan oleva Froch toivookin, että hän on todistanut itselleen olevansa tittelin arvoinen mestari, sillä hänen seuraava ottelunsa käydään kotimantereella.Julkkikset bingon pelaajina

Bingo on monien julkkisten suosikki peli. Sharon Osbournen rakkaus nettibingoon on kuuluisasti dokumentoitu ja Yvette Fielding päätti pitää äskettäin pidetyt polttarinsa paikallisessa bingohallissa. Denise Van Outen on myös nähty monta kertaa bingohallissa.Bingo jokaisen makuun, siitä vaan, pelaa sinäkin bingoa äitisi kanssa!

 

Jones-24.07.2009