Etusivu

Nuorisokeskus tienasi 54,060 dollaria kuormuribingosta

Nuorisokeskus tienasi 54,060 dollaria kuormuribingosta INUVIK - Lillias Mitchener voitti tuliterän kuorma-auton toissa viikolla , sen jälkeen kun oli voittanut jackpotin(päävoiton) nuorisokeskuksen bingosta.

Bingo voittajan suunnitelmia

Kun häneltä kysyttiin mitä hän aikoo tehdä juuri saamalleen Ford F-150:lle, hän sanoi aikovansa myydä sen eteenpäin.

"Minä ostin juuri uuden ajoneuvon", sanoi hän.

Vince Sharpe joka lahjoitti bingon palkinnon vitsaili ja sanoi ettei hänen kannattaisi myydä rekkaa vaan sen sijaan toinen ostamansa ajoneuvo.

"Älä viitsi, tämä on sentään Ford," hän sanoi nauraen.

TV Bingolla ensimmäistä kertaa tavara palkinto

Bingo pidettiin perjantai-iltana ja bingo pelaajat jonottivat koko päivän saadakseen ostettua kortteja pääpalkintoa tavoitellakseen. Se oli ensimmäinen kerta, kun TV bingolla oli jokin tavara bingopalkintona.

Joulun vaikutus

Kysyttäessä miksi hän lahjoitti tuliterän rekan nuorisokeskukselle, sharpe vastasi nopeasti.

"On joulu."

Sharpe oli ostanut rekan kaksi viikkoa sitten Whitehorse Motorssilta.

Rahat hyvään tarkoitukseen

"Rahat (bingosta) menevät nuorten ohjelmien hyväksi keskuksessa, se on se minne halusin lahjoittaa ne, ohjelmiin." Sharpe sanoi.

Hyväntekijä viimeiseen asti

Sen lisäksi, että hän osti bingon pääpalkinnon, Sharpe vietti perjantai-illan laskien rahoja nuorisokeskuksen henkilökunnan kanssa bingotoimistossa. Sharpe kertoi, että lahjoituksen tekeminen oli helppo valinta.

"Kysymyshän on siitä, että saadaan pidettyä nuoret aktiivisina ja yhteiskuntaan osallistuvina."

Hän myös kertoi, että jonot bingoon olivat ulos asti ja bingopelaajat odottivat koko päivän mahdollisuuttansa voittaa itselleen tämä suuri bingopalkinto.

Nuorisokeskuksen bingotoimistossa ruuhkaa

Nuorisokeskuksen ohjelma vastaava Jimmy Ruttan oli myös bingotoimistossa koko perjantai päivän, myyden bingokortteja ja valmistellen tapahtumaa.

"Se oli uskomatonta, tämä oli ensimmäinen kerta sekä nuorisokeskukselle ja New North Networksille. Näillä kummallakaan ei ole koskaan ollut bingoa, missä suuren bingon palkinto olisi ollut kiinteä esine."

Lisää rahaa nuorisokeskukselle

Tasapelin sattumaa varten, lohdutuspalkintona ollut 5,000$ bingo palkinto oli Kurt Wainmanin lahjoittama. Ruttan kertoi, että bingon päävoiton oletettiin menevän kahden ihmisen kesken jakoon ja näin ollen olisi seurannut erikoispeli tie-break muodossa lopullisen voittajan ratkaisemiseksi.

"Sitä ei tapahtunut, meillä oli vain yksi voittaja."

Tämä lahjoitettu 5,000$ lisättiin nuorisokeskuksen tuloihin.

Bingosta ansaittujen tulojen käyttäminen

"Olemme erittäin kiitollisia Kurtille tästä lahjoituksesta", Ruttan kommentoi.

Ruttan kertoi myös, että kerätyt rahat suunnataan urheiluohjelmiin, olemassa oleviin ohjelmiin ja lopuksi nuorisokeskuksen muuttoon, johon kuuluu myös uudistuksia.

"Olemme todella innoissamme ja tulemme tekemään paljon hyvää tämän ansiosta, se on varma."

H-hetken läheneminen näkyi kaikkialla

Ruttan kertoi muodostuneesta innostuksesta keskuksessa, kun bingo päivä tuli lähemmäksi.

"Me olimme kaikki innostuneita laittaessamme julisteita ja valmistautuessamme suureen iltaan". Hän kertoi myös ihmisten soittaneen keskukseen ympäröivistä kunnista yrittäen saada tietoa koskien bingo peliä. "Se oli uskomatonta. Saimme soittoja Fort McPhersonilta ja Aklavikiltä, heidän kysellessään bingo pelistä."