Etusivu >> Uutiset >> Nettibingosta tullut intohimo varakkaille nuorille

Nettibingosta tullut intohimo varakkaille nuorille

bingohalliTämän hetkinen tutkimus, siihen erikoistuneelta tutkimusryhmä Mintel:ltä osoittaa, että nettibingosta on tullut intohimo varakkaille nuorille ammattilaisille.

Nuoret bingopelaajat lisääntymässä

Tutkimuksessa huomattiin, että alle 45-vuotiaiden pelaajien osuus on noussut 46:sta prosentista 62 prosenttiin viime vuosikymmenen aikana. Pelaajat jotka ovat iältään 18-24 vuoden väliltä, heitä on nyt 700 000 brittien yhteensä 3,5 miljoonasta pelaajasta, joista ruumillisen työntekijöiden osuus on 37 prosenttia pelaajista, verrattuna vuoden 1995 48,5 prosenttiin.


 

Sosiaalinen ja retro bingo


Viidesosa bingon liikevaihdosta tulee nyt nettipelaamisesta, tämä selvisi 2000 ihmisen suhdanne tutkimuksen avulla. Peliä on kehuttu siksi, että se on "Yksinkertainen ja retro, jossa on hieman säpinää mukana. Chattailu muiden ihmisten kanssa tekee siitä sosiaalisen."


Ei enää ainostaan senioreiden peli


Bingoa on menneinä aikoina aina pidetty vanhempien ihmisten pelinä ja useimpien bingohallien asiakaskunta on koostunut poikkeuksetta ihmisistä jotka ovat 60 - 70 vuoden väliltä. Kuitenkin, tutkimuksen mukaan, jonka suoritti maineikas markkina tutkimus konsultantti Mintel, tämä kaikki on hiljalleen muuttumassa.


Bingon markkinatrendit muuttumassa


Tämä tutkimus on kaivanut esille tosiasian, että nuorten ihmisten määrä on kasvussa ja hyvin toimeen tulevat ammattilaiset vierailevat uudelleen ja uudelleen nettibingo halleissa. Bingon kohderyhmittäminen on siis nyt kokenut muutoksen tuulet näiden tulosten valossa. Melkein joka kolmas pelaaja viidestä on iältään alle 45 vuotias.


Tietotekniikan vaikutus bingoon


Tutkimus katsoo tämän johtuvan tietotekniikan kasvusta ja lisääntymisestä. Nettibingo on kasvanut räjähdysmäisesti viimeisen viiden vuoden aikana, lukien mukaan 60 prosentin kasvun itsestään vuonna 2008.


Viidesosa bingonpelaajista pelaa netissä


Englannilla on suurin osuus nettipelaajista, melkein 20 prosenttia englannin bingon liikevaihdosta tulee nettibingosta. Nuoret urbaanit ammattilaiset tulevat pelin pariin, sillä sen kautta on mahdollisuus löytää juttelu seuraa yhdistettynä mahdollisuuteen voittaa rahaa.


Prosentit kasvussa


Taidokkaat valkokaulus ammattilaiset muodostavat tänä päivänä 38 prosenttia englannin bingo pelaajista ja tämä luku on siis noussut 11 prosenttia.


Nettibingon vaikutus bingohalleihin


Internet on osaltaan siirtämässä bingoa pois tavallisista maapohjaisista bingohalleista. Nykyinen saatavilla oleva tieto osoittaa, että nettibingon 60 prosentin kasvu on omalta osaltaan pudottanut 10 prosentilla pelaajien määrän jotka käyvät maapohjaisissa bingohalleissa.


Ihmiset siirtyvät nettibingon pariin


"Arviolta noin 6 prosenttia bingohallien pelaajista on pelannut netissä ja nettibingon kokeilijoiden määrä on kasvamaan päin. Nyt on jo havaittavissa selkeä vuoto bingohallien pelaajien keskuudessa joka suuntautuu kohden nettipelaamista," Mintelin tutkimusryhmän mielipide.Jones - 13.07.2009