Etusivu >> Uutiset >> Nettibingon avulla löytyi elämänkumppani

Nettibingon avulla löytyi elämänkumppani

Rakkauden iskemä pariskunta Kerry Dunston ja Ben Austin pelasivat Sun Bingon nettiversiossa ja tapasivat toisensa sen jälkeen. Kerry käytti myös websivuston chattia kosiessaan Beniä ystävänpäivänä kun he pelasivat yhdessä bingoa netissä.

Rakkautta ilmassa Bingossa32-vuotias Kerry Derbyshirestä sanoi: Minun numeroni todellakin täsmäsivät yhteen, kun tapasin Benin. Kyseessä oli vielä karkausvuosija ajattelin tekeväni siitä todellakin ikimuistettavan pyytämällä Sun Bingon henkilökuntaa auttamaan minua. Ben istui vieressäni kun viesti tuli näkyviin chat-huoneessa. Hän nauroi ensin ja sitten hänen leukansa osui melkein lattiaan ennen kuin sai sanotuksi 'Kyllä'. Kerry ja Ben 32-vuotias Staffordshireläinen, tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa viime syksynä, sen jälkeen kun hänen kälynsä, toinen Sun bingon pelaaja esitteli heidät toisilleen.

Rakkautta ensisilmäyksellä

Säteilevä Kerry sanoi: Kun me ensikertaa tapasimme, minä vain tiesin että hän on se oikea.Rakkauden löytäminen ei ollut Kerryn ensimmäinen onnenpotku Sun Bingolla, sillä hän on voittanut arviolta 20,000 edestä samalta websivustolta, ensikirjautumisensa jälkeen, jonka hän teki maaliskuussa 2006. Hänen voittonsa sisältävät myöskin kaksi jackpot voittoa, kumpaisenkin ollessa suuruudeltaan 2,500.

Kallisarvoisempi asia kuin bingovoitot

Kerry Lisäsi: En vaihtaisi Benniä yhteenkään päävoittoon, vaikkakin se kyllä auttaisi maksamaan kihlasormuksen. Sun Bingon asiakaspalvelun hoitaja Shontel Reed sanoi: Kerry on pelannut siitä asti, kun nettipelimme ensikertaa julkaistiin. Me olimme enemmän kuin tyytyväisiä voidessamme auttaa häntä, kun hän lähestyi meitä Beniä koskevalla pyynnöllään.