Etusivu >> Uutiset >> Nauti heinäkuusta Partybingo.com sivustolla

Nauti heinäkuusta Partybingo.com sivustolla

Nettibingo sivusto Partybingo.com on osaltaan tehnyt heinäkuun pelkiksi hellepäiviksi, tarjoamalla koko heinäkuun ajan päivittäisiä jackpotteja sivustonsa bingon pelaajille. Tämä heinäkuinen tarjous alkoi 1. päivä tätä kuuta ja päättyy 31.päivä, joten sinulla on vielä kaksi viikkoa aikaa voittaa itsellesi yksi päivittäisistä jackpoteista.

Pelaa bingoa partybingon lilac loungessa

Jos haluat ottaa osaa tähän polttavaan kesä tarjoukseen, silloin sinun tulee pelata aamulla kello 06:00 - 7:00 välillä tai iltapäivällä kello 16:00 - 17:00 välisenä ajanjaksona. Bingo pelaajan tulee pelata bingopelinsä Partybingon Lilac Loungessa ja sinänsä hyviä uutisia on, että voit ostaa bingokortit etukäteen. Joten älä enää aikaile, vaan mene ottaman jokin kuudesta päivittäisestä 50 punnan takuu jackpotista itsellesi.

100% ensitalletusbonus uusille bingon pelaajille

Jos et ole pelannut aikaisemmin Partybingo.com sivustossa, olet oikeutettu saamaan 100% ensitalletusbonuksen itsellesi. Eikä siinä vielä kaikki...Joka viides minuutti joku Partybingon pelaajista voittaa, joten pidä huoli, että se olet juuri sinä, joka kantaa osan voitoista kotiinsa.

Jones - 17.07.2009

 

Gif Banners