Etusivu >> Uutiset >> Maria Bingo tukee Joku Raja kampanjaa

Maria Bingo tukee Joku Raja kampanjaa

Maailman suurimpiin online-bingo-yrityksiin lukeutuva MariaBingo järjesti eilen hyväntekeväisyysbingon Amnestyn, Joku raja!-kampanjan tukemiseksi Helsingissä. Kampanjalla tuetaan naisiin kohdistuvan väkivallan ehkäisemistä.

Outi Mäenpää voittaa bingon

Bingopallot suosivat näyttelijä Outi Mäenpäätä, ja hän sai luovuttaa MariaBingon lahjoittaman 4400 euron päävoiton, Joku raja!- kampanjalle.

"Ihanaa, että lahjoitus menee hyvään kohteeseen. MariaBingo valitsi lahjoitukselleen tärkeän kohteen. Kodin pitäisi olla kaikille turvallinen paikka", lahjoituksen luovuttanut Outi Mäenpää kertoo.

Julkkikset tukemassa bingon avulla Joku Raja kamppanjaa

Bingoilemassa ja hyvää asiaa kannattamassa A21 Coctail Loungessa olivat myös Wilma Schlizewski, Miina Maasola, Satu Silvo, Noora Hautakangas, Kirsi Ranto, Joanna Väre, Sanna Kiiski, Elina Knihtilä, Sini Helmi, Heli Sutela ja Jonna Kosonen. Iloisia bingo kiljahduksia kuultiin karsintaerän aikana useaan otteeseen, ja bingo koettiin hauskaksi seurustelupeliksi.

Voittajan tunnelmia

"En ole pelannut bingoa aiemmin, mutta voisin katsoa MariaBingon sivuilta, millaisia hyväntekeväisyysbingon mahdollisuuksia sieltä löytyy", finaalin voittanut Mäenpää kertoo.

Rahat ehkäisemään väkivaltaa

Lahjoituksen kohde oli luonnollinen valinta. MariaBingo halusi järjestää hyväntekeväisyystapahtuman naisiin kohdistuvan väkivallan ehkäisemiseksi, koska yrityksen online-bingo on alun perin suunnattu naisille, mutta sekä miehet että naiset pelaavat.