Etusivu >> Uutiset >> Lottovoittajan epämiellyttävä yllätys

Lottovoittajan epämiellyttävä yllätys

Barry ShellKanadalainen lottopelaaja Barry Shell koki suloisen karvaan hetken Torontossa tällä viikolla, kun hän sai tietää voittaneensa 4 miljoonaa Canadan dollaria lotosta.

 

Lottovoittaja saapuu noutamaan shekkiään

arpajais toimistoSaapuessaan Ontarion arpajais- ja peliyhtiöön lunastamaan jättipottinsa, hän tapasikin poliisietsivä Kevin Finleyn ja sai kuulla olevansa pidätetty.

"On inhottavaa pilata sinun onnen tanssisi," Finley kertoi Shellille, tämä perustuen Toronto Star sanomalehden kirjoitukseen.

 

Menneisyyden painolastia

etsintäkuulutusShellillä oli useita voimassa olevia etsintäkuulutuksia vuodelta 2003 asti, hänen varastettujaan kameroita, paikantamislaitteita, muistikortteja ja kelloja. Arvontaviranomaisten tehdessä tavanomaisen turvallisuustarkastuksen lotto voittajasta, se toi esiin hänen kyseenalaisen menneisyyden.

 

Poliisietsivä antaa armon käydä oikeudessa

etsiväPoliisivirkailijalla oli kuitenkin tarpeeksi sydäntä antaakseen Finleyn ottaa vastaan 4 miljoonan shekin, ennen kuin hän kuskasi hänet oikeuden eteen, joka päästi Barryn 1 500 dollarin takuusummaa vastaan vapaaksi odottamaan oikeudenistuntoa heinäkuun lopulla.Puusepän yksinkertainen ja vaatimaton elämäntyyli

puuseppä45-vuotias lottovoittaja on hankkinut elantonsa puuseppänä, hän ei ole omistanut edes autoa ja kaikenlisäksi hän on asunut kellariasunnossa, raportoi Toronto Star.

Ostaessaan lottolipukkeen, hänellä oli taskussaan 50 senttiä rahaa.Jones-29.07.2009