Etusivu >> Uutiset >> Lotto monimiljonääriksi vahingossa!

Lotto monimiljonääriksi vahingossa!

maanviljelyMaanviljelyn parista eläkkeelle vetäytynyt Edmontonilainen sai osakseen todellisen onnenkantamoisen, sillä hän voitti itselleen 16 miljoonaan kanadan dollaria virkailijan virheen vuoksi.


Tavanomainen kaupunki reissu


lotto maxEläköitynyt maanviljelijä Stan Knapp meni Kanada Edmontonissa olevaan apteekkiin tekemään tavanomaisen Lotto Max lottolipukkeensa ja hänellä ei ollut aavistustakaan siitä, että häntä odottaisi vahingon seuraksena valtava omaisuus...kiitos tästä virkailijan onnekkaasta virheestä.


Onnekas virhe

lotto 649Virkailija tulosti vahingossa 6/49 lottolipukkeen veikkauspäätteestä ja Knapp kun sattuu olemaan hyvin sovinnainen tyyppi, hän yksinkertaisesti vain hyväksyi sattuneen virheen. Hän siis osti tämän vahinko lottolapun ylimääräisenä ja myöskin tietenkin oman oikean lotto lappunsa. Tämä ymmärtäväinen ele toi hänelle 16 miljoonan kanadan dollarin suuruisen palkinnon, kun tämä "virheellinen kuponki" osoittautui voittolapuksi.


Lottolappujen tarkistus

tarkistusStan Knapp palasi kaupunkiin tarkastuttamaan lottolappunsa heinäkuun kolmantena päivänä, virkailijan tarkistaessa lappuja tarkistuspääte alkoi käyttäytymään kummallisesti ja lopulta sammui. Henkilökunnan käynnistettyä koneen uudelleen, kaupan johtaja Lorna Lenk katsoi näyttöpäätettä ja kertoi Knapille että hän on voittanut 1,6 miljoonaa kanadan dollaria. Stan Knapin putosivat alas, kun hän yritti tajuta tapahtuneen. Hänen reaktionsa ei tästä juurikaan muuttunut, kun hän sai tietää, että voittosumma oli itseasiassa kymmenen kertainen - hämmästyttävät 16 miljoonaa kanadan dollaria. Henkilökunnan juhliessa voittajan ympärillä, Knapp pysyi kokoajan rauhallisena, kaupan omistaja paljastaa.


Samanlaisia tapauksia

samanlainen mutta erilainenKnappin kiltteys hänen hyväksyessään kaupan virkailijan virheen, on jotain erilaista, vaikkakin siinä on yhteneväisyyksiä  viimeisimmän tapauksen kanssa jotka sattuivat Newfoundlandissa Labradorin yhteisössä. Siellä paikallinen asukas kohtasi samanlaisen lottolappuvirheen kaupassa asioidessaan, mutta kieltäytyi ottamasta tätä virheellistä lappua, joka myöhemmin osoittautui 30 miljoonan kanadan dollarin arvoiseksi.


Lunasta 100% ensitalletusbonus aina 150 euroon saakka!


Jones-21.7.2010