Etusivu >> Uutiset >> Ladbrokesin länkkäri aiheinen bingoetuisuus

Ladbrokesin länkkäri aiheinen bingoetuisuus

Oletko vanhojen lännen elokuvien ystävä, missä kaikkia kutsutaan arkajaloiksi tai nulikoiksi? Minä aikakin olen ja tämän takia tämä etuisuus saa hymyn leviämään kasvoilleni, sillä tämän nettibingo etuisuuden teema seuraa täsmälleen suosikki aihettani.

The Last Chance Saloon etuisuus

Etuisuuden nimi on "The last Chance Saloon" ja se nimensä mukaisesti antaa sinulle erinomaisen villinlännen nettibingo kokemuksen. Mikä voisikaan olla parempaa vaihtelua? Minä itse en ainakaa keksi mitään parempaa.


Nerokas bingo etuisuus, joka antaa toisen mahdollisuuden

Paras juttuhan tässä Ladbrokes bingon etuisuudessa on Villin lännen teema/asetelma, mutta voit myöskin voittaa hieman ylimääräistä rahaa tästä, mikä kuten kaikki tiedämme, tekee tästä paljon jännittävämpää.

Todellinen toinen mahdollisuus

Tapa miten tämä etuisus toimii on suorastaan nerokas. Tässä sinulle periaatteessa annetaan toinen mahdollisuus voittaa rahaa, jos et onnistu saamaan sitä itse pääpelistä ja mikä parasta on se ettei tämä toinen mahdollisuus maksa sinulle yhtään ylimääräistä.

Mitä sinun tulee tehdä saadaksesi etuisuuden?

Saadaksesi tämän ekstra etuisuuden käyttöösi sinun tulee pelata Attic, Lounge tai bedroom osiossa sivustolla joka torstai ja joka viikko tämän kuukauden aikana. Tämän jälkeen sinun täytyy pelata hieman nettibingoa, mikä ei ole ollenkaan huonompi juttu, vai mitä?

Toiminta jatkuu viimeisen kuulutetun numeron jälkeenkin

Kun viimeinen numero on kuulutettu ja joku on saanut bingon, kunhan se et ole sinä (toki toivottavaa on että saat), niin sinä saat ilmaisen ponnahdus raaputusarvan, josta voit voittaa itsellesi 10 puntaa. Samasta osiosta löydät myös bingo linx pelit,  joissa on tarjolla suuria bingo voittoja.


Joten jos haluat itsellesi toisen tilaisuuden voittaa pelatessasi nettibingoa, niin suuntaa askeleesi "Last Chance" saluunaan.


Jones-15.10.2009