Etusivu >> Uutiset >> Ladbrokes Bingon pukeudu pinkkiin kamppanja

Ladbrokes Bingon pukeudu pinkkiin kamppanja

Lokakuu on perinteisesti se kuukausi, joka on omistettu nostamaan ihmisten tietoisuutta rintasyövästä, jonka vuoksi Ladbrokes Bingo tämän kamppanjan onkin aloittanut. Kamppanjan nimi on siis "wear it pink"(pukeudu pinkkiin) ja sen tarkoituksena on kerätä niin paljon rahaa kuin mahdollista käytettäväksi hyväntekeväisyyteen ja toki nettibingon pelaajillekin jaettavaksi. Joten jos haluat omalta osaltasi osallistu tähän hyväntekeväisyys rahankeruu kamppanjaan ja samalla pelata vielä suosikki peliäsi nettibingoa, niin Ladbrokes Bingo on silloin todellakin oikea paikka sinulle.

Lahjoita rahaa hyväntekeväisyyteen bingoa pelaamalla

Periaatteessa mitä enemmän bingolippuja hankit Ladbrokes Bingossa tämän kuukauden aikana, niin sitä enemmän sinä laitat rahaa hyväntekeväisyyteen...joten tämä on todellakin voitat joka tapauksessa tapaus monenkin meistä kohdalla. Ladbrokes Bingo tuplaa kaikki palkintosummat heidän bingo teemaisessa "Ladies Lucky Loft" huoneessa koko tämän pinkki perjantai kamppanjan aikana mikä jatkuu läpi lokakuun, joten kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on ilmaantua paikalle ja pelata bingoa tässä huoneessa ja toki tähän kamppanjaan liittyy vielä muutakin.

Palkintoja nettibingon pelaajille

Joka ainut perjantai Ladbrokes Bingo järjestää myöskin palkinto arvonnat, missä heidän nettibingon pelaajien on mahdollista voittaa pinkki bukee joka on tehty kukista ja pinkeistä kakuista. Jos vielä pidät bändistä nimeltä "Pink" voit olla kiinnostunut myöskin, että kuukauden lopussa Ladbrokes Bingo järjestää palkinto arvonnan, jossa yksi heidän onnekas nettibingon pelaaja ja hänen ystävänsä pääsevät katsomaan Pink yhtyettä live konserttiin ja he saavat myöskin hotelli majoituksen tämän keikan ajaksi.

Lippujen saaminen palkinto arvontoihin

Mitenkä sitten voit voittaa jonkin yllä mainituista palkinnoista? Jokainen 12:sta hankkimasi bingolipuke "Ladies Lucky Loft" bingohuoneesta tai Pinkki perjantai kamppanjasta tässä kuussa, antaa sinulle yhden arvan palkinto arvontoihin. Joten, mitä enemmän lippuja hankit, niin sitä enemmän arpoja saat käyttöösi arvontoihin. Samalla kertaa tuet myöskin Ladbrokes Bingon hyväntekeväisyys kamppanjaa ja pelaat suosikki peliäsi.

Voita rahaa pinkeillä valokuvilla

Ladbrokes Bingo antaa pelaajilleen vielä yhden mahdollisuuden ansaita rahaa Pinkki perjantai kamppanjan aikana tässä kuussa. He haluavat nimittäin nähdä parhaat kuvat sinusta, sinun perheestäsi tai  sinusta ja ystävistäsi pukeutuneena pinkkiin pukuun. Lähetä pinkit kuvasi yksinkertaisesti Ladbrokesille ja saat mahdollisuuden voittaa jonkun seuraavista palkinnoista itsellesi.

  • Ensimmäinen palkinto     75 puntaa
  • Toinen palkinto               50 puntaa
  • Kolmas palkinto             25 puntaa

Maailma on todellakin pinkin värinen Ladbrokes Bingossa tässä kuussa!


Jones-8.10.2009