Etusivu >> Uutiset >> Ladbrokes bingo riensi pelastamaan eläkeläisen

Ladbrokes bingo riensi pelastamaan eläkeläisen

76-vuotias eläkeläinen, jolta kiellettiin bingon pelaaminen kaikissa Mecca Bingon bingohalleissa, on saanut itselleen sponsorisopimuksen Ladrokes netttibingosivustolta.

Porttikielto elinikäiselle bingohallin kävijälle

Mecca BingoRosalyn Clemson on käynyt pelaamassa bingoa säännöllisesti samassa bingohallissa jo 50 vuoden ajan ja hämmästyksekseen hän sai huomata saaneensa porttikiellon kaikkiin Mecca Bingon halleihin ympäri englantia.

Hänen rikoksensa?

Hän halusi järjestää matkan kilpailevaan bingohalliin. Mecca Bingo kertoi kirjeessään hänelle, että hän on rikkonut jäsenyys sääntöjä ja tämän vuoksi hän ja hänen miehensä Frank eivät ole enää tervetulleita yhteenkään heidän sadasta bingohalleistaan joita he isännöivät.

Rosalyn Clemsonin vastine

Rosalyn ClemensonRouva Clemson kommentoi: "Se mitä minä halusin, oli vain järjestää pikku retki Runcorniin itselleni ja muutamille ystävilleni maiseman vaihtelun vuoksi. Tyyli miten Mecca Bingo reagoi tähän, oli kuin olisin ollut jonkin sortin vakooja tai petturi. Tuntui kuin he haluaisivat omistaa ruumiimme ja sielumme vain sen takia kun olemme mecca bingon jäseniä."

Kaikki riistettiin tuosta vaan

"Se on niin epäreilua. En edes tiennyt säännöstä, jota he sanoivat minun rikkoneen. Mecca bingon kuuluisi olla klubi, mutta siellä ei ole edes järjestelmää mihin vedota. En tiedä kauanko minulla on aikaa jäljellä elettävänä ja he ovat riistäneet kaiken sen mistä pidän. En näe suurinta osaa ystävistäni, koska he menevät bingoon." -Rosalyn Clemson

Ladbrokes Bingo ojentaa auttavan kätensä

Ladbrokes Bingon lukiessa hänen tapauksestaan, he päättivät tehdä jotain asian hyväksi. He tekivät kieltämättä yllättävän liikkeen ja lahjoittivat hänelle tuliterän kannettavan tietokoneen, myönsivät hänelle kuukausittaisia käteistalletuksia hänen nettibingo tililleen ja he myöskin suunnittelevat antavansa hänelle uuden sähköpyörätuolin jolla hän pääsee liikkumaan.

Rosalynistä bingolähettiläs

"Kun saimme tietää rouva Clemsonin ahdingosta, tunsimme myötätuntoa häntä kohtaan. Tämä näyttää niin äärimmäiseltä liikkeeltä, evätä elinikäiseltä jäseneltä pääsy bingohalleihin. Mutta tässä tapauksessa, heidän uskollisen asiakkaansa menettäminen tulee palvelemaan meitä. Varustettuna niin paljolla tietämyksellä, rouva Clemson tulee olemaan korvaamaton vahvistus Ladbrokes bingolle työntekijänä. Hän tulee toimimaan bingolähettilään tehtävässä, auttamaan neuvonantajana ja konsultanttina meidän suunnitelessamme monia uusia pelejä ja etuisuuksia asiakkaillemme." Ruairi Boyle - Ladbrokes bingon johtaja.


Jones-18.9.2009-Lähde:bingostreet