Etusivu >> Uutiset >> Kurkistus Bingo Dayn etuisuuksiin

Kurkistus Bingo Dayn etuisuuksiin

Sen lisäksi, että voit voittaa Bingo Day sivuston progressiivisen jackpotin joka on tällä hetkellä 3,2 miljoonan dollarin suuruinen, on nettibingon pelaajille tarjolla joitakin mahtavia etuisuuksia käytettäväksi.

Mikki Hiiren taikaa

Tällä hetkellä on meneillään Mickey Mouse Magic etuisuus kamppanja , joka jatkuu aina lokakuun 15:sta päivään asti. Voittaja palkitaan 2 hengen + 2 lapsen matkalla Euro Disneyhin ja tämän palkinnon arvo on 2 500 puntaa. Arvonta perustuu peliaikaan, talletuksiin ja erillaisiin bingokuvioihin. Koita onneasi ja voita itsellesi perheloma Pariisin Euro Disneylandiin.

Joulupaketti

Alkaen lokakuun ensimmäisestä päivästä aina lokakuun 15:sta päivään asti sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi kunnon joululahja. Kilpailun kokonaispalkintojen suuruuteen on todellakin panostettu, joten pidä huolta siitä että teet talletuksia tällä aikavälillä, sillä näin sinä osallistut tähän arvontaan.


Palkintojen kokonaisarvo on 2 500 puntaa ja se koostuu:

  • 1 000 punnan lahjakortista High Streetille
  • 500 punnan ruokalahjakortti
  • 250 punnan juomalahjakortti
  • 250 punnan lahjakortti Amazon verkkokauppaan
  • 250 punnan lahjakortti puutarhakeskukseen
  • 250 punnan lahjakortti teatterilippuihin

Candy Cane etuisuus

Osallistu Candy Cane(karkkitanko) kamppanjaan 1.lokakuuta- 13. joulukuuta välisenä aikana ja kerää itsellesi eniten karkkitankoja. Tämä on jo seitsemäs vuosi peräkkäin kun kilpailu järjestetään ja tälläkin kertaa osallistujat palkitaan runsailla rahapalkinnoilla.

Miten osallistua arvontaan?

Osallistut tähän arvontaan keräämällä eniten karkkitankoja tai voittamalla tietyillä bingokorttikuviolla valituissa 90-pallon bingohuoneissa. Palkinnot ovat: 1000 puntaa, 500 puntaa, 250 puntaa ja joitakin muitakin palkintoja kolmen parhaan pelaajan sakin ulkopuolelle jääneille.


Jokainen päivä on bingopäivä Bingo Day nettibingo sivustolla!


Jones-15.9.2009