Etusivu >> Uutiset >> Keskiyön bingo hulluutta Ladbrokesilla

Keskiyön bingo hulluutta Ladbrokesilla

Vain todellisten bingofanien tulisi ottaa osaa näihin peleihin! Ladbrokes bingo aikoo nimittäin julkaista tänään keskiyön bingon, joka on varmasti omiaan aiheuttamaan hämmennystä keskiyön tuntien aikana.

Bingo pelit alkavat tänään

Myöhäisillan pelit Ladbrokesilla alkavat tänään perjantaina 14.päivä elokuuta ja voitkin pelata 75-pallon bingopeliä "Snug" bingohuoneessa.

Ilmaisia pelejä

Joka toinen peli on ilmainen varustettuna 40 punnan palkintopotilla, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että näiden keskiyön sessioiden aikana on 400 puntaa ilmaista pelirahaa napattavana. Tässä on hyvä syy pysyä valveilla ja ottaa oma osansa nettibingo voitoista.

Keskiyön bingoa tosi bingonpelaajille

Voit pelata keskiyön bingoa 23.00 - 01.00 välisenä aikana joka perjantai, lauantai ja sunnuntai yö, aina sunnuntaihin kuudenteen päivään syyskuuta asti. Joten sinulla on runsaasti aikaa ottaa osaa näihin keskiyön bingo peleihin!

Ilmaista pelirahaa jaossa

Pelien odotetaan olevan erittäin suosittuja ja mitä luultavammin niissä tulee kuitenkin olemaan hieman vähemmän porukkaa pelaamassa kuin päiväsaikaan ja kun tarjolla on 40 puntaa ilmaista rahaa joka toisessa pelissä, niin mikäpä olisikaan parempi syy valvoa myöhään.

Arvontoja ja bonuksia

Näiden upeiden yöbingo pelien lisäksi joita Ladbrokesilla on tarjolla, he jatkavat kesäkauden ilmaisanteja, joissa nähdäänkin uskomattomia arvontoja aina 11:sta syyskuuta asti.

Uskomaton uuden pelaajan rekisteröitymisbonus

Vielä lisäksi, Ladbrokes tarjoaa uskomattoman 400% rekisteröitymis bonuksen 20:lle punnalle ja kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on käyttää 5 puntaa bingolippuihin ensimmäisen 24 tunnin aikana saadaksesi bonuksen. Siirry tästä pelaamaan bingoa.


Jones-14.8.2009-Lähde:onlinebingoalerts