Etusivu >> Uutiset >> Deal or no Deal Bingopeli

Deal or no Deal Bingopeli

Ladbrokes bingo on julkaissut uuden Bingopelin, joka perustuu suosittuun televisio formaattiin nimeltä Deal or no deal. Uuden bingopelinsä julkaisun kunniaksi Ladbrokes antaakin pelaajilleen mahdollisuuden napata itselleen 10€ suuruisen bonuksen pelin tiimoilta tällä viikolla.

Erillainen ja jännittävä bingopeli

Tässä pelissä yhdistyvät kaikki elementit mitä kuuluisassa esikuvana toimivassa televisio sarjassa on ja näin tuloksena onkin fantastinen ja erillainen bingopeli. Tällainen peli on juuri omiaan lisämään jännitystä ja viihdyttävyyttä mitä pelaamisessa kaivataan. Halutessasi koettaa tätä uutta bingopeliä, niin mene Ladbrokes bingon BOND bingohuoneeseen ja aloita pelaaminen.

10 euroa ilmaista pelirahaa

Kaikki Ladbrokes Bingon pelaajat jotka kuluttavat yli 20 euroa pelatessaan Deal or No Deal nettibingo peliä tämän päivän ja 29.10 välisenä aikana saavat automaattisesti itselleen 10 euroa bonusrahaa.

Progressiivinen bingo jackpot

Tähän peliin on yhdistettynä myös progressiivinen jackpot, joka on tällä hetkellä suuruudeltaan 11 000 puntaa ja odottaa vain ottajaansa. Tämä progressiivinen jackpot voitto jatkaa kasvamistaan suuremmaksi ja suuremmaksi, kunnes joku kilpailijoista voittaa sen itselleen.

Asetu kilpailijan asemaan

Jos rakastat Deal or no Deal ohjelmaa ja olet yksi niistä katsojista jotka huutavat television ääressä, että "älä avaa sitä salkkua, vaan se toinen", niin miksipä et asettaisi itseäsi salkun valitsijan asemaan ja katsoisi kuinka itse pärjäät? Mitä sinä oikein tekisit jos sinulta kysyttäisiin tämä kuuluisa kysymys "Deal or no Deal"?


Ota selvää tästä kysymyksestä Ladbrokes Bingossa!


Jones-27.10.2009-Lähde:unluckyforsome