Etusivu >> Uutiset >> Catherine Zeta Jones ja Kate Moss ovat bingofaneja

Catherine Zeta Jones ja Kate Moss ovat bingofaneja

Englantilainen supermalli Kate Moss ja walesilainen näyttelijä Catherine Zeta Jones ovat myöntäneet olevansa vannoutuneita bingon pelaajia.

Catherine Zeta Jones"Kaksi kuuluisaa nimeä ovat numeropelin ystäviä", Arlene Creighton kertoi, hän työskentelee lasten hyväntekeväisyys järjestössä NCH:ssa. David Wheater, middleboroughin jalkapalloseuran puolustaja paljasti myöskin aikaisemmin tänä vuonna nauttivansa bingosta. Enemmän ja enemmän kuuluisia henkilöitä tulee bingon ystäviksi ja sehän taas meinaa hyvää julkisuutta pelille itselleen, vielä kun usein tämän kaltaisissa tapahtumissa rahaa kerätään ja lahjoitetaan hyväntekeväisyys laitoksille.

Julkkisten suosima bingo

"Bingo on todella suosittu ja pidetty kauniiden kuuluisuuksien niin kuin Catherine Zeta Jonesin ja Kate Mossin kohdalla", Ms Creighton julisti. Hänen kommenttinsa tuli lehteen tukemaan NCH rahankeruu tapahtumaa, joka on kaavailtu järjestettäväksi Gala Bingon isännöimänä Irlannissa.NCH:n rahankeruu tapahtuma pitää sisällään päivällisen, shamppanja vastaanoton ja bingoistunnon, muiden tapahtumien lisänä. Rahaa kerätään erikoisesta syystä ja se menee auttamaan 135-vuotta vanhaa hyväntekeväisyyslaitosta NCH:ta, joka työskentelee auttaakseen köyhiä lapsia, hyväksikäytettyjä lapsia ja invalidisoituneita nuorukaisia.