Etusivu >> Uutiset >> Bingouutuus - NordicBet Bingo

Bingouutuus - NordicBet Bingo

NordicBetNettibingo.comin toimituksella on ilo esittää kohtalaisen uusi nettibingo sivusto; NordicBet. Bingo ei ole ollut Nordicbetin valikoimassa kovinkaan pitkään vielä, mutta omien testiemme perusteella se on hyvä lisä bingosivustojen valikoimaamme. Bingopelejä löytyy perinteiseen tapaan 90-pallon sekä 75-pallon joukosta muutamia.

!HUOM! KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!

Nordicbetin tarjousvalikoima sisältää sekä 5€ ilmaisbonuksen, että eräänlaisen talletusbonuksen joka palkitsee pelaajat 40€ suuruisella summalla. Tämä 200% bonus ei tosiaan ole perinteinen talletusbonus vaan kyseiset 40€ pelaaja saa omakseen kunhan 20€ pelivaihto on tapahtunut (suomeksi sanottuna 20€ pitää kierrättää kertaalleen).

Pääsiäinen Nordicbet Bingon seurassa.

Pääsiäisen kunniaksi Nordicbet Bingosta löytyy muutama pääsiäisaihennen kilpailu/tarjous. Nordicbetin kaikki bingoaiheiset kampanjat ja etuudet näet täältä : NordicBet Bingo tarjoukset.

 

Voita auto NordicBet bingosta

Nordicbet tarjoaa bingopelaajilleen mahdollisuuden voittaa Citroen DS 3 auton! Kilpailuun voi osallistua tästä, ja kilpailun tehtävä on simppeli:  Keksi Nordicbetin bingoautolle nimi.

Voittaja saa kyseisen bingoauton käyttöönsä 01.06 - 31.08 ajaksi ja Nordicbet osallistuu bensakuluihin 500€ summalla.

nordicbet-auto