Etusivu >> Uutiset >> Bingopelaajien yleistäminen

Bingopelaajien yleistäminen

Kuinka kuvailisit ihimistä joka pelaa bingoa? Olisiko joku seuraavista kenties hakemasi sana? Nuori? Vanha? Iloinen? Intohimoinen? Laiska? Hiljainen? Rentoutunut, Fiksu? Vaatimaton, Snobi?

Vastaus tähän kysymykseen riippuu omasta tietämyksestä ja asenteesta bingon pelaamista kohtaa. Oikeasti, on todella vaikea määritellä keskiverto bingon pelaajaa. Hän voi olla seniori joka pelaa bingoa ja samalla jutustelee tuttaviensa ja ystäviensä kanssa, tai hän voi olla mysö nuori, joka pelaa nettibingoa muiden pelaajien kanssa ympäri maapalloa.

Nykypäivän bingopelaaja

Tämän artikkelin tarkoituksena on yrittää saada käsitys tämän päivän bingopelaajasta. Monien yllätykseksi, viimeisimmät tilastot osoittavat, että eläköitynyt naispuolinen pelaaja joka polttaa tupakkaa..ei ole oikea kuva. Tosiasiassa, yhä useammat nuoret ihmiset pelaavat peliä ja tämä pääsääntöisesti nettibingon tulemisen myötä.

 

Nuoret sosiaaliset bingonpelaajat

Keskiverto pelaaja on siis paljon nuorempi, sillä todella suuri osa heistä pelaa internetissä. 85% nettibingon pelaajista on naisia, jotka eivät ainoastaan pelaa bingoa, vaan ovat myös kiinnostuneet keskustelemaan toisten bingon pelaajien kanssa.Bingon hauskuus ja sosiaalisuus

Haluaisin myös herättää kysymyksen, miksi nämä ihmiset pelaavat mieluiten bingoa vapaa-ajallaan?

Ensinnäkin, bingossa on mukana hauskuus tekijä, joka on sama sekä nettibingon pelaajille, että niille jotka pelaavat bingohalleissa. Tämän lisäksi että voit pitää hauskaa pelatessa ja jutellessa, bingossa on tarjolla huomattavia rahapalkintoja. Nettibingo huoneet palkitsevat satoja tuhansia pelaajia päivittäin heidän netin kautta tarjolla olevien tarjousten ja kilpailujen avulla.Nykyajan pelaaja

Näin kuva 2000-luvun bingon pelaajasta on pikkuhiljaa ottamassa muotoaan. Enää ei eletä ajassa, jolloin vain vanhempi ikäryhmä oli kiinnostunut bingon peluusta, vaan nykyään erilaiset ihmistyypit ja ikäryhmät eripuolilta maailmaa nauttivat tämän pelin tuomasta jännityksestä. Yhteisöt sekä netissä, että bingohalleissa alkavat pikkuhiljaa nuorentua nuorentumistaan ja näin bingomaailma on vääjäämättä muuttumassa.

 

Pelaatko sinä bingoa?

Lopulta tullaan sinua koskevaan kysymykseen.. Oletko sinä bingon pelaaja? Jos vastaus on kyllä, silloin olet oikeilla jäljilä, jatka vain samaa rataa ja ota osasi bingo voitoista. Jos vaustaus on ei.. noo tämä on hyväksyttävää myöskin. Mutta uskon, että kaikkea kannattaa testata ainakin kerran, joten miksipä ei juuri tänään?

 

Valitse mieleisesi bingohuone arvostelut osiosta ja aloita pelaaminen!

 

 

Jones-20.07.2009