Etusivu

Bingon pelaajille bussikuljetuksia

PitseaBingon pelaajilla Pitsean alueella on nyt syytä juhlia. Bussikuljetuspalvelua ollaan käynnistämässä kuljettamaan bingonpelaajat Rio:n bingo kerholta Canvey Islandille Simon's Bus palvelun avulla. Pitsean alueen bingonpelaajat ovat äskettäin saaneet tietoonsa, että heidän oma bingokerhonsa sulkee ovensa heinäkuun lopulla.

Bingoklubeja suljetaan ympäri englantia

bingoclubPitseassa oleva bingo klubi on yksi niistä harvoista jotka joudutaan sulkemaan riittämättömän tuoton vuoksi ympäri englantia. Bingohalleja on jouduttu sulkemaan niiden tuottamattomuuden vuoksi ja Pitsean Bingohallia sattui olemaan yksi niistä. Paikalliset bingon vakiopelaajat olivat havaittavan pettyneitä joutuessaan huomaamaan heidän paikallisen bingokerhonsa sulkemisen, joka oli tarjonnut heille iltaviihdettä ja sosiaalista toimintaa.

Bingoa Canvey Islandilla

canvey islandTämä uusi bussipalvelu pysähtyy vanhan paikallisen bingohallin edessä matkallaan kohti Canveyta. Edestakaisia Bussikuljetuksia bingon pelaajille järjestetään kahtena päivänä viikossa, jotka ovat Torstai ja Sunnuntai. Tätä bussipalvelua tuetaan myös Rion Bingokerhon toimesta ja liput ovatkin vain punnan suuntaansa.


Bingoyhteisö menettää kotihallinsa

Dave Holt, Rion bingokerhon päällikkö sanoi: "Oli järkyttävää huomata, että paikallinen bingokerho joudutaan sulkemaan ja bingoyhteisö menettää näin rakastamansa bingohallin. Olemme ilahtuneita saadessamme tiedottaa tästä kokeilureitistä, joka toimii seuraavat neljä viikkoa."Bussipalvelu bingonpelaajille

london bussBussipalvelun toivotaan tekevän Pitsean alueen pelaajat ja Rion toimitsijat tyytyväiseksi tarjoamalla pääsyn Rion kerhoon ja bingo klubi saa myös oman osansa tuotosta heidän pelatessaan.
Hallitus ei halua muuttaa verotusta

Englannin hallituksen kieltäytyessä alentamasta bingo verotusta, on bingopalveluiden tarjoajien oltava mahdollisimman kekseliäitä löytääkseen uusia tapoja selvitä vaikeiden aikojen ylitse.


Jones-27.07.2009


bingohuone