Etusivu >> Uutiset >> Bingon pelaajia pidätettiin Turkissa

Bingon pelaajia pidätettiin Turkissa

Britonsin pariskunta pidätettiin Turkissa bingon aiheuttaman skandaalin vuoksi

On tullut tietoon, että kuutta englantilaista miestä ja naista sakotettiin jokaista 55 punnan edestä ja heitä kuulusteltiin useamman tunnin ajan sen jälkeen kun poliisi ratsasi suositun Altikum:in turisti kohteen Pyramid baarin Turkissa.

BINGO RATSIA

Btitonsit ottivat osaa hyväntekeväisyys rahankeräys bingoiltaan. Bingo on kielletty Turkin laissa ja se nähdäänkin luokittelemattomana uhkapelimuotona. Tämä ratsia oli jo toinen Altikumissa viimeisen 15 kuukauden aikana. Ensimmäisen ratsian aikana seitsemän englantilaista turistia saivat sakot osallistuttuaan tähän peliin.

NÄRÄÄ PAIKALLISTEN KESKUUDESSA

Tämä tuorein tapaus oli järjestetty 60-vuotiaan Ruby Myerscough:in ystävien toimesta, joka oli muuttanut tähän lomakohteeseen Burnleysta. Paikallisilta asukkailta oli tullut valituksia poliisille, että baarissa sallittiin uhkapelitoiminta ja että se tapahtuu vieläpä baarin tiloissa.

JOUSTAMATTOMAT RAJOITUKSET

Ilmeisesti Daily Mail sanomalehdelle oli kerrottu pidätettyjen olleen vihaisia näistä vieraista rajoituksista, sillä bingo oli osa hyväntekeväisyys iltaa jonka tarkoituksena oli kerätä rahaa lääkekuluihin englantilaiselle naiselle, joka on toipumassa syövästä.

Baari kärsi myös tulojen menetyksestä, sillä poliisi määräsi sen suljettavaksi useiksi päiviksi.

BINGON PELAAJAN KOMMENTIT

Pauline Ellingtonia joka on elänyt Altinkumissa jo kolme vuotta siteerattiin näin:"toivon vaan etten saa rikosrekisteriä pelattuani bingoa."

"Meidät raahattiin sieltä ulos, niin kuin olisimme taparikollisia. Tämä on sinänsä etovaa, koska iltama oli järjestetty hyvän tarkoituksen takia."