Etusivu >> Uutiset >> Bingon pelaajat luottavat onneen

Bingon pelaajat luottavat onneen

Bingo on pelimuoto, jossa voit pelata taktisesti jossain määrin, mutta niille bingofaneille jotka haluavat voittaa suuren jättipotin omakseen, näyttelee onni suurta osaa.

Onnen numeroita ja amuletteja

Kysy keneltä tahansa bingon pelaajalta hänen onnen numeroaan ja sinä saat aina vastauksen. Onnella näyttää olevan olennainen osa bingo pelissä, pelaatpa sitten bingoa netissä tai perinteisessä bingohallissa. Useimmilla pelaajilla(myöntävätpä he sitä tai eivät) on omat rituaalinsa maksimoidakseen oman onnensa.

Bingo on onnenpeli

Bingo on ehdottomasti onnenpeli, sillä siinä ei ole loogista järjestystä miten numeropallot ilmenevät, sillä ne tulevat vain yksi kerrallaan. Joko sinä olet kykenevä merkitsemään numerot korttiin tai et. Numeroiden merkinnässä bingokorttiin ei loppujen lopuksi todellakaan vaadita hirveästi taitoa, mutta oikeanlaisella taktiikalla pelaaja voi lisätä voittomahdollisuuksia, varsinkin kun on kyse bingokorttien valinnasta. Jotkut bingon pelaajat näkevät suurta vaivaa valitessaan pelattavia kortteja löytääkseen hyvän tasapainon pienten- ja suurten numeroiden välillä, parittomien ja parillisten välillä, saadakseen näin todennäköisyydet omalle puolelleen ja erityisesti silloin kun satunnaisnumero generaattori on käytössä nettibingo peleissä.

Rituaaleja bingo voiton saamiseksi

Jokaisen bingofanin suurin toive on pystyä vaikuttamaan bingopelin lopputulokseen, jos tällä tavalla on mahdollista voittaa mehevän suuri jättipotti. Useimmat bingofaneista luottavat onneensa ja kiinnittävät suurta huomiota onnen numeroon, onnen kolikkoon, onnea tuovaan talismaaniin tai johonkin sellaiseen esineeseen minkä uskotaan omaavan erityisiä voimia vaikuttaakseen onnen lisääntymiseen pelaajan kohdalla. Monella nettibingon pelaajalla on jopa oma onnen sohvansa, onnen mukinsa, tai jopa onnen riiminsä tai loitsunsa, joka pitää lausua ennen tulossa olevaa suurta bingopeliä. Toiset ovat myöntäneet sytyttävänsä kynttilän tai suitsukkeen, tai jopa kävelleensä tietyn määrän kierroksia heidän onnen tuolinsa ympärillä!

Nettibingon hauskuus

Niin paljon kuin nettibingon pelaajat haluavatkaan kontrolloida kohtaloaan, bingo on yksi harvoista onnen peleistä, jossa päähuomion painopiste on jaettu voittojen ja pelin sosiaalisen puolen välille. Nettibingo on yksi nykyajan suurimmista trendeistä, sinä et välttämättä ole aina onnekas pelatessasi bingoa netissä, mutta sinulla on taatusti aina hauskaa.