Etusivu >> Uutiset >> Bingon pelaajan 100-vuotis syntymäpäiväjuhlat paikallisessa bingohallissa

Bingon pelaajan 100-vuotis syntymäpäiväjuhlat paikallisessa bingohallissa

Amelia täytti 100 vuotta 5:s päivä marraskuuta ja hän juhli elämänsä merkkitapausta järjestämällä suuret syntymäpäiväjuhlat paikallisessa englantilaisessa legion clubissa Rumneyssa, Cardiffissa, missä hän pelaa vieläkin bingoa vähintään kerran viikossa.

Onnittelukorttia odotellessa

Kerrottiin että yli 150 ihmistä osallistui hänen syntymäpäivä tapahtumaansa onnitellakseen Leidiä, mutta johtuen virheestä jonka hänen isänsä oli tehnyt rekisteröintitoimistossa hänen syntyessään, Amelia vieläkin odotteli korttiaan kuningattarelta, koska hänen isänsä kirjautti hänen syntymäpäivänsä ylös 15:sta marraskuuta viidennen marraskuuta sijaan.

Loistavan illan tunnelmia

"Se oli suurenmoinen ilta. Hän on todella hyvin tunnettu ja pidetty ja sinä pystyt näkemään sen jo siitä kuinka kaukaa ihmisiä hänen juhliinsa tuli. Äitini pelaa bingoa klubilla joka viikko ja Castle Bingo klubilla myöskin. He toivat hänelle ison kortin ja Kakun hänelle. Me sekosimme laskuista korttien ja lahjojen suhteen illan lopussa koska niitä oli niin paljon. Hän on mahtava äiti ja me kaikki ajattelemme hänen olevan suuri osa maailmaamme. Sinun täytyy vain puhua hänelle tajutaksesi kuinka terävä hän vielä on ja kuinka loistava maamerkki on 100-vuoden iän saavuttaminen." Sanoi Amelian tytär, Violet.

Amelian suuri perhe

Kun Amelia syntyi taannoin 5 marraskuuta 1908, oli aivan normaalia että naimisissa olevilla pariskunnilla oli suuri perhe ja Amelia itse oli yksi kymmenestä lapsesta. Tämän päivän määritelmän mukaan perhettä jolla on enemmän kuin kolme lasta katsotaan alta kulmain, mutta onneksi niin ei ollut tässä tapauksessa aikoinaan. Amelia meni naimisiin Charles Turnerin kanssa ja he saivat kolme tytärtä, Doreenin, Joycen ja Violetin. Sisukas vanha rouva asuu nykyisin tyttärensä Violetin ja hänen aviomiehensä Peterin kanssa Lanrumneyssä.

Bingon postiivinen vaikutus mielen virkeyteen

On tiedetty jo pidemmän aikaa, että bingo voi auttaa pitämään mielen aktiivisena ja valppaana. Ja jos Amelialla ei ole muuta paikkaa minne mennä hänen viikottaisien bingopelien lisäksi joita hän vielä pelaa, niin hän on silti loistava tapaus joka auttaa tukemaan tätä tosiasiaa. Bingo on myöskin yksi sosiaalisimmista muodoista nautinnollisten peliaktiviteettien maailmassa mihin voit ottaa osaa, sillä se todellakin voi auttaa tuomaan yhteen kokonaisia yhteisöjä ja nyt sitä pelaavat sekä nuoret että vanhat.