Etusivu >> Uutiset >> Bingon pelaaja pidätettiin kuuden vuoden etsinnän jälkeen Bingohallissa

Bingon pelaaja pidätettiin kuuden vuoden etsinnän jälkeen Bingohallissa

Myöhään sunnuntaina, konstaapelit kompuroivat Lorie A.Greekmoren perässä, sillä he toivovat viimein löytävänsä hänet; Bingohallista.

Kuusi vuotta väärien shekkien levitystä

41-vuotias Norfolkkilainen, joka kuvailtiin poliisille keskimääräisenä bingopelaajana, oli vältellyt pidätystä lähemmäs kuusi vuotta, koko tämän ajan jatkaen väärien shekkien levittämistä paikallisiin kauppoihin, kertoi rantapoliisien edustaja Adam Bernstein.

Pidätys bingohallissa

Hänet pidätettiin kun hän istui pöydässä Norfolkin esikaupungissa olevan bingohallin sisällä, Tidemore Driveltä, sanoi Bernstein. Pidätys päättyi etsintään johon osallistui useita konstaapeleita ja etsiviä, jotkut niistä olivat soluttautuneet bingoon saadakseen hänet napatuksi kiinni.

Rötöstelijän taitavuus

"He pääsivät lähelle useita kertoja, mutta eivät saaneet häntä pidätettyä, sillä hän oli vain yksinkertaisesti niin taitava." Bernstein sanoi.

Pahan palkka

Greekmorea pidettiin vangittuna ilman takuiden mahdollisuutta maanantaihin asti Virginian Rannan kriminaalihuoltolaitos-keskuksessa, missä hänelle luettiin yhdeksän syytettä väärien shekkien levityksestä ja rahan hankkimisesta väärillä keinoilla.

"Hän saa samanlaisia syytteitä myös Newport-Newsiltä ja Chesapeakelta. Lisäsyytteet ovat mahdollisia myös", kertoi Bernstein.

 

Kirjoitettu 27.11.2008