Etusivu >> Uutiset >> Bingohuoneen bonukset nettibingon pelaajille

Bingohuoneen bonukset nettibingon pelaajille

Suomalaisille bingon pelaajille omistettu bingohuone tarjoaa pelaajilleen kolme bonusta, jotka todellakin jokaisen bingon pelaajan kannattaa käyttää hyväkseen.

 

10€ ilmaista pelirahaa

Bingohuoneen uusille asiakkaille on tarjolla 10€ ilmaista pelirahaa, jonka voi käyttää bingon pelaamiseen. Tämän saat yksin kertaisesti avaamalla pelitilin bingohuoneelle ja sen jälkeen voitkin aloittaa pelaamisen ilmaisella bingorahallasi.

 

100% ensitalletusbonus 50€ asti.

Tehdessäsi talletuksen bingohuoneen tilille, sinun tulee kirjoittaa bonuskoodi "HUONE" sille tarkoitettuun kohtaan tai vastavasti laittaa tilisiirron viestiin tämä sama bonuskoodi. Tarkemmat ohjeet Bonukset-->Ensitalletusbonus osiossa.

 

100% Reload bonus vanhoille asiakkaille

Seuraa bonukset --> reload bonukset osiossa olevia talletusohjeita ja saat itsellesi 100% bonuksen aina 50 euroon saakka. Tuplaa siis bingorahasi ja aloita nettibingon pelaaminen!

 

Reaaliaikaiset talletukset

Jos et halua käyttää luottokorttiasi, niin sinulla on mahdollisuus vaihtoehtoisesti siirtää rahaa pelitilillesi käyttäen ns. Cash aCode talletusmuotoa. Tämän maksun voit suorittaa reaaliajassa, joko käyttäen verkkopankkia tai jopa siirtää rahat käyttäen tekstiviestiä. Tehtyäsi siirron, saat koodin jonka kassajärjestelmään syöttämällä rahat ovat välittömästi käytettävissäsi. Huomioi, että bonuksia ei voi lunastaa käytämällä Cash a Code talletusmuotoa.

Pelaa sinäkin nettibingoa bingohuoneella!

 

Jones-12.11.2009