Etusivu >> Uutiset >> Bingohallin mahtavat talletusbonukset

Bingohallin mahtavat talletusbonukset

BingohalliSuomalainen Bingohalli nettibingosivusto tarjoaa asiakkailleen erilaisia tarjouksia hyödynnettäväksi, kuten: ilmaista pelirahaa, 100% ensitalletusbonuksen ja 20% jatkotalletusbonuksen. Lue lisää näistä tarjouksista alapuolelta.


Ilmaista Pelirahaa

Bingohalli tarjoaa jokaiselle uudelle asiakkaalleen 10€ ilmaista pelirahaa, siis kaikille niille joilla ei ole jo entuudestaan olemassa olevaa pelitiliä sivustolla. Ilmaisen pelirahan saamiseen ei siis vaadita muuta kuin, että pelaaja rekisteröityy Bingohalli.com sivuston asiakkaaksi. Ilmainen peliraha on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan nettibingopeleihin.


100% Ensitalletusbonus

Bingohalli myöntää jokaiselle ensitalletuksen tekevälle asiakkaalle 100% ensitalletusbonuksen aina 200€ saakka. Eli periaatteessa pelaaja voi tuplata aloituskassansa kertaheitolla ja parantaa näin omia voittomahdollisuuksiaan.


20% Jatkotalletusbonus

Bingohalli palkitsee uskollisia asiakkaitaan myöntämällä 20% jatkotalletusbonuksen kaikille pelaajan tekemille jatkotalletuksille. Saat siis 20 prosenttia ekstraa jokaiselle tekemällesi talletukselle myös jatkossa, joka on eräällälailla sama kuin saisit kanta-asiakas bonusta.


Tuhansia voitettavana Bingohallin peleissä