Etusivu >> Uutiset >> Bingoa lentokoneissa - Lähitulevaisuudessa voi bingoa pelata lentokoneissa

Bingoa lentokoneissa - Lähitulevaisuudessa voi bingoa pelata lentokoneissa

Lähitulevaisuudessa, niin kuin on luvattu, bingopeli tulee tarjolle kaikille matkustajille suurimmissa lentokoneyhtiöissä. Tosiasiassa bingopeli ei ole ainoa mitä on tarjolla lentomatkan aikana, lentoyhtiöt tarjoavat paljon välilento (mid-air) pelejä, perinteisiä elokuvia ja musiikillista viihdettä.

Lentoyhtiöt edellyttävät saavansa laajan kasinopelivalikoiman käyttöönsä

Jotkut lentoyhtiöt edellyttävät omia peliporttaaleja tarjoamaan laajaa valikoimaa peleistä sisältäen: Bingon, pokerin, ruletin, blackjack:n , hedelmäpelit ja noppapelit. Vaikkakin osa peleistä on ollut tarjolla, ei ole ollut mahdollista asettaa panoksia. Tämän vaihtoehdon avulla monet pelaajista, jotka vihaavat pitkäveteisiä lentoja, tulevat viettämään useita ihania pelitunteja ja varmasti jatkavat vierailemista oikeissa tai nettibingo halleissa laskeutumisen jälkeen.

Amerikka vielä tällä hetkellä ulkona bingokuvioista

On mainitsemisen arvoista, että Bingoa ei voi pelata matkalla Amerikkaan tai poistuessa Amerikasta. Lisäksi, lentoyhtiöiden on määrä laittaa rajat estääkseen esimerkiksi ensimmäisen luokan matkustajia menettämästä enempää kuin muutamia satoja puntia lennon aikana. Säästö- ja bisnesluokan pelihalleille asetetaan vieläkin pienemmät rajat lennonaikana tapahtuvalle uhkapelaamiselle.