Etusivu >> Uutiset >> Bingo ja Rock'n Roll

Bingo ja Rock'n Roll

Leedsiläinen Mark Walsh on tuonut uuden mielenkiintoisen idean käytettäväksi klassisessa Bingo pelissä.

Uusi idea pitää sisällään ajatuksen bingo kuuluutusten korvaamisella klassisilla kappaleilla ja bingo pelaajien on merkittävä kappaleiden nimet ja artistit heidän bingokorttiinsa. Kuten tavallista, voittaja on se pelaaja joka saa merkattua korttiinsa ensimmäisenä tarvittavan voittokuvion ja huutaa "bingo".

KAPAKASTA KANSAN SUOSIOON

Peliä pelattiin alunperin paikallisessa Mr Walshin baarissa, mutta se on nyt saavuttanut bingoalan jättiläisten huomion, esimerkiksi Mecca Bingon. He aikovatkin kokeilla peliä heidän Nottinghamin bingohallissa ja voivat sen perusteella mahdollisesti pelata sitä muissakin bingoissa ympäri maata.

BINGOMUODON ODOTUKSET YLITTYVÄT

Walsh kertoi haastattelussa Yorkshiren iltapäivälehdelle: "Ajattelimme meillä olevan jotain erilaista, luulimme sen poistuvan käytöstä, mutta nyt olemme menneet ja ylittäneet kaikki mahdolliset odotukset. Aloitimme pelaamaan tätä pelimuotoa muutamissa paikoissa ja se ei ainoastaan noussut suosiossa kattoon asti, vaan menipä vielä siitä läpikin."

Walsh sanoi myöskin aikovansa muuttaa pelin niin, että sitä voitaisiin pelata netti bingona tai jopa televisioituina lähetyksinä.

 

rock and roll bingo