Etusivu >> Uutiset >> Bingo Dayn elokuun uskomattomat tarjoukset

Bingo Dayn elokuun uskomattomat tarjoukset

Bingo Day on joidenkin vaikuttavimpien bonusten ja etuisuuksien koti. Sivusto tarjoaa pelaajilleen valtavia palkintoja ja se onkin yksi heidän pääprioriteeteistaan. Joten ei tulekaan suurena yllätyksenä, että yksi nopeimmiten kasvavista nettibingo sivustoista kutsuu pelaajansa nauttimaan tämän kuukauden loistavista etuisuuksista.

Shop til you drop!

Ensimmäinen Bingo Dayn suuri elokuun kamppanja on "Shop til you drop" (osta väsymiseen asti) etuisuus, jossa on 1 000 punnan palkinto sen onnekkaalle voittajalle. Paras juttu tässä etuisuudessa on, että voit valita joko 1000 punnan shekin käytettäväksi Marks & Spencer liikkeessä tai voit ottaa vaihtoehtoisesti summan käteisenä. Joten tässä on todellinen bonus shoppailusta pitäville, jolla saa hankittua jotain uutta ja jännittävää täydentämään vaatevarastoa.

Bingo kilpailun idea

Pelin idea on erittäin yksinkertainen - jokainen asiakas joka tekee Bingo Day sivustolle 10 punnan tai sitä suuremman talletuksen pääsee mukaan arvontaan. Jokainen uusi talletus on yhtä kuin uusi lippu ja näiden lippujen hankinta määrä on rajoittamaton! Joten periaatteessa sinun ei tarvitse tehdä mitään, pelata vain normaaliin tapaan, tehdä talletuksia, ehkäpä muutama ylimääräinenkin lisätäksesi voittomahdollisuuksiasi ja odottaa syyskuun ensimmäistä päivää jolloin voittaja julistetaan ja hänet palkitaan valtavalla 1 000 punnan pallkinnolla! Mutta, ei tässä vielä kaikki, sillä joitain ylimääräisiä palkintoja on tarjolla osallistujille:

  • Toiseksi sijoittunut saa 100£
  • Kolmanneksi tullut 50£
  • 4-7 sijat 25£
  • 8-10 sija 10£
Tämä on suorataan liian houkutteleva tarjous jätettäväksi väliin, joten siirry tästä Bingo Day sivustolle ja voita itsellesi rahaa!

Bingon Champions League

Vielä ei ole liian myöhäistä tulla bingo mestariksi ottamalla osaa Bingo Dayn ainutlaatuiseen Champions League(mestarien liiga) etuisuuteen! Tämä pitkän ajan bingo turnaus on aloitettu jo huhtikuun ensimmäinen päivä ja se jatkuu aina syyskuun 30:een päivään saakka. Joka kuukausi 15:Sta eniten bingokortteja ostanutta palkitaan 25 punnan bonuksella ja heidän nimensä ikuistetaan Bingo Dayn Hall of Fame listaan! Haluaisitko oman nimesi tähän listaan? Sitten ei muuta kuin kipin kapin Bingo Day sivustolle!

Mestarien liigan palkinnot

Champions Leaguen palkinto on suuruudeltaan 1000 puntaa ja joku onnekas pelaaja voittaa sen itselleen turnauksen finaalissa joka järjestetään 1-15 päivän välisenä aikana lokakuussa. 90 parasta pelaajaa pääsee bingo dayn finaali kilpailuun tavoittelemaan ensimmäistä palkintoa ja mestarien liigan voittoa ja kunniaa. Sijoille 2-20 sijoittuneet pelaajat saavat myöskin hieman rahaa vaivanpalkakseen, joten heidän pettymyksensä ei ole niin suuri, vaika eivät sattuisikaan voittamaan ensimmäistä palkintoa.

Bingo Dayn pysyvät bonukset

Samaan aikaan kun nämä jännittävät etuisuudet ovat käynnissä, älä kuitenkaan unohda joitain Bingo Dayn pysyviä bonuksia.

Esimerkkejä näistä mahtavista bingobonuksista:

  • 200% ensitalletus bonus aina 100 puntaan asti
  • Ilmaiset bonus kortit
  • Suosittele ystävää etuisuus
  • Lisä pelirahan saaminen nettibingoon

Liity siis osaksi Bingo Day yhteisöä ja raivaa tiesi isoille rahoille samalla kun pidät hauskaa pelaamalla nettibingoa!


Jones-19.8.2009-Lähde:bingonews.info