Etusivu >> Uutiset >> Bingo Day tarjoaa 40£ ilmaista bingorahaa

Bingo Day tarjoaa 40£ ilmaista bingorahaa

Jos nautit bingon pelaamisesta, niin nyt on viimeistään aika harkita nettibingon pelaamista. Bingon pelaaminen on jo itsessään mukava ajanviete, mutta mikä voisi olla mukavampaa kuin pelata bingoa ilmaiseksi oikealla rahalla ja jännittää osuuko oma bingorivi kohdalleen!

Ilmaista pelirahaa Bingopeleihin

Tällä hetkellä BingoDay markkinoi nettibingo sivustoaan tarjoten pelaajilleen ilmaisen kirjautumisbonuksen. Jokainen uusi rekisteröitynyt bingopelaaja joka tallettaa 20 puntaa pelitililleen saa 40 puntaa ylimääräistä pelirahaa tililleen käytettäviksi BingoDayn eri peleihin.

Osallistu arvontaan ja voita 1000 puntaa!

Tehdäksesi käynnistäsi vieläkin mielenkiintoisempaa, Bingo Day sivustolla on meneillään "Shop Till You Drop" etuisuus tässä kuussa ja siinä on palkintona 1000 punnan lahjakortti Marks& Spencerille tai vaihtoehtoisesti 1000 puntaa käteisenä. Jokainen bingon pelaaja saa itselleen lipun arvontaan, jokaisesta käytetystä 10:stä punnasta.

Hedelmäpelejä bingon pelaajille

Jos et ole ennen vieraillut BingoDay sivustolla, niin ensimmäisenä huomaat että heidän ohjelmistonsa on hieman erillainen kuin muilla. Se sisältää monia eri sovelluksia ja yksi niistä onkin Bingo hedelmäpelit, joita ei juurikaan ole muualla tarjolla.

Tarjouksia, bonuksia ja palkintoja

BingoDay sivustolla on aina erinomaisia tarjouksia ja palkintoja voitettavaksi, joten rekisteröidy BingoDay sivuston asiakkaaksi jo tänään.Jones-24.8.2009