Etusivu >> Uutiset >> Bingo Confidental - Elokuva bingon pelaajista

Bingo Confidental - Elokuva bingon pelaajista

Bingon pelaajat pelaavat miljoonan dollarin päävoitosta. Kuvittele pelaavasi bingoa jossa päävoittona on miljoona dollaria! Seitsemän bingoa rakastavaa pelaajaa sai mahdollisuuden tulevassa amarikkalaisessa elokuvassa BINGO CONFIDENTIAL, mikä todistaa " ettei se ole lastenpeli."

Mistä kaikki alkoi

"Kaikki alkoi Bingo Bugle:sta(amerikkalainen bingon uutislehti). Se herätti uteliaisuuteni, joten kun ajoin ystäväni äitiä bingoon, kurkistin samalla itsekin sisälle. Siellä oli tupaten täyttä" Kertoi elokuvien tekijä Susan Noel Benfatto, joka on loppusuoralla BINGO CONFIDENTIAL elokuvan kohdalla. "Siellä oli kaikenlaisia ihmisiä, joilla oli tusinoittain värikkäitä onnenamuletteja ja bingomarkkereita"

Kun bingohallin johtaja kertoi minulle kuinka bingon avulla autetaan kouluja ja yhteisöjä, sai Benfatto tästä inspiraation elokuvan tekemiseen. Se voisi olla hauskaa, hän ajatteli ja toisaalta se voisi tuoda uusia ihmiä pelin pariin. Rohkaisevan keskustelin jälkeen Dennis Conroyn Bingo Buglesta vakuutti hänet siitä, että bingo on todellakin vaivanarvoinen elokuvaidea. Tämä tapahtui tammikuussa 2008. "Kysyin näyttelijäystäviäni, kameramiehiä ja henkilökuntaa, jos he haluaisivat auttaa minua tekemään elokuvan ilman mitään maksua ja niin se kaikki alkoi"

Bingo elokuvan hahmojen monipuolisuus

Elokuvan hahmot sisältävät: Lois Huckabeen(Alix Elix Rock and Rill Hig School elokuvasta), kolminkertaisen lesken, joka testaa bingoa ja rakastuu peliin ensisilmäyksellä ja tuomitun rikollisen John Glattersin(Richard Marshall); Estellen(näyttelijä/koomikko Sheri Goldberg), Jerseystä kotoisin olevan naisen joka on todistajan suojelu ohjelmassa; Pamela Carruthersin(Pam Levin, tuttu elokuvasta My Date with Drew) joka tulee riippuvaiseksi bingosta; hänen huolehtivan aviomiehensä Hankin (Al Le Brun); Nigelin (Tony Doran) englantilaisen bingon pelaajan; Sisar Mary Jeromen(Mary Sanchez) joka on entinen bingo kävijä ja nunna - aito bingon pelaaja ja inspiraatio Bingo Confidential elokuvalle.

Hieman tietoa kuvauksista

Elokuva on kuvattu dokumentti-tyyliin ja näin Bingo Confidential seuraa usean pelaajan koomisia tarinoita aina suurella pääpotilla varustettuun peliin asti. Oikeita bingon pelaajia otettiin mukaan näyttelemään useissa rooleissa - omina itsenään. "Se on komedia, joten joustimme personaliteeteissä, mutta jokainenoli mukana vitseissä...Yhtään bingon pelaajaa ei vahingoitettu elokuvan kuvauksen aikana!" Hän naureskeli."He olivat kaikki erittäin hauskoja näyttelijöitä, mutta mikä tärkeintä he kaikki ovat ystäviäni" Benfatto kertoili. Omituisten henkilöhahmojen viimein tavatessa filmin huipennuksessa miljoonan dollarin bingopelissä. Lisäyksenä Bingo Bugle toimitti oikeita pelaajia kohtauksiin. "Yksi naisista opasti erittäin tiukasti oikeista tavoista pelata bingoa."Benfatto kertoi, arvostaen ylimääräistä auttamishalua ja intohimoa peliä kohtaan. " Se kohtaus oli ehdottomasti suurin haaste kuvattavaksi. Se oli sekasortoa, mutta roppakaupalla myös hauskuutta. Ihmiset jotka eivät ole näytelleet voivat joskus olla aika jäykkiä esiintyessään kameran edessä. Mutta silti BINGO CONFIDENTALISSA on vaikea erottaa oikeita näyttelijöitä oikeista pelaajista." Benfatto lisäsi.

Elokuvan kuvauspaikkoja

Elokuva kuvattiin New Yorkissa ja Los Anglesissa, ystävien/sukulaisten kodeissa ja toimistoissa ja missä tahansa paikassa joka antoi siihen luvan ja mahtui elokuvan budjettiin. Bingo osoittautui vaivanarvoiseksi aiheeksi elokuvalle monestakin syystä. "Siinä on rahaa voitettavaksi, mikä on jännittävää. Bingo on myös loistava seurusteluun toisten ihmisten kanssa ja luoda näin ihmissuhde verkostoja yhteisössäsi ja toki auttaa hyväntekeväisyysjärjestöjä. Luulenpa, että elokuva miellyttää bingon pelaajia ja nostaa närkästynyttä kiinnosta ei bingoa pelaavien joukossa." Benfatto sanoi. Bingo ei ole niin helppoa kuin miltä se näyttää, hän myönsi. Nopea tempoisuus yhdistettynä bingokuvioihin ja kirjoittamattomiin sääntöihin(esimerkiksi älä istu jonkun vakiotuolilla!), se hämmentävää päästä siitä selville. Ylimääräinen osio DVD:ssä selittää bingon käytäntöjä ja käyttäytymissääntöjä auttaakseen uusia pelaajia. "Kun bingo peli etenee, se erittäin intensiivistä. Tietyssä kohden tuntuu siltä, että kaikilla on vain pari numeroa jäljellä voittoon. Joten kun joku huutaa "Bingo" ilmassa on paljon tunteita ja tunteen purkauksia." Benfatto kertoi. " Se on hauska peli." Bingo Confidental tallentaa tuon hengen.

Elokuva tulossa julkaisuun syksyn aikana

DVD julkaisulle Bingo Confidentalista on asetettu alustavasti syksylle 2009 ja voit voittaa ilmaisen kopion siitä itsellesi elokuvan nettisivuilta.

Tämä artikkeli julkaistiin bingo buglessa toukokuussa 2009.

 

bingo-teoria
Vapaasti suomennettu 29.05.2009