Etusivu >> Uutiset >> Bingo auttaa pitämään sinut aktiivisena

Bingo auttaa pitämään sinut aktiivisena

Eräässä mielenkiintoisessa tutkimuksessa joka julkaistiin "Archives of Internal Medisine Journal" lehdessä, julistettiin että pelaamalla bingoa ja omaamalla aktiivisen sosiaalisen elämän kun vanhenet, se auttaa sinua välttämään työkyvyttömyyttä. Heidän löydöksensä osoittavat, että aktiivisena pysyminen vähentää riskiä tulla työkyvyttömäksi hämmästyttävällä 65 prosentilla ja kuoleman riskiä 40 prosenttia.

Aikaisemmat tutkimukset tukena

Olemme myös nähneet aikaisemmin muutamia tiedemiesten tutkimuksia, jotka myöskin julistivat, että bingo-peli auttaa pitämään mielen aktiivisena ja se voi myös olla apuna säilyttämään käsien ja silmien yhteistyötä. Bingo voi hyvinkin olla yksi yksinkertaisimmista ja helpoimmista peleistä pelata, mutta se vaatii tiukkaa keskittymistä jota tarvitset merkatessasi numeroita joita kuuluttaja ilmoittaa, jotta omaat voittomahdollisuudet pelissä.

Vanhenemisen hidastaminen

Kun vanhenemme huomaamme liikuntakykymme alentuvan ja tutkimuksen tehneet tohtorit uskovatkin, että pelkästään säännöllinen jutustelu ystävien kanssa voi autta hidastaan tätä prosessia. Bingo peli on aina säilynyt yhtenä sosiaalisimmista peliaktiviiteista maailmassa ja maapohjaiset bingohallit tarjoavatkin turvasataman vanhemmalle väestölle sosialisoitua normaaliin tapaan. Joten jutustelu toisten ihmisten kanssa tauon aikana ja bingon pelaaminen ovatkin aina kulkeneet yhtä matkaa. 

Lääketieteellistä tukea

Tohtori Aron S.Buchman Rush:in lääketieteellisestä keskuksesta Chicagosta, joka johti tutkimusta sanoi " Ruumillisten toimintojen aleneminen on luonnollinen seuraus vanhenemisessa". Raportissa sanottiin myöskin seuraavaa -" Nämä tiedot nostavat mahdollisuutta, että sosiaalinen toiminta voi hidastaa ruumillisten toimintojen rappeutumista ja ehkäpä viivästyttää myöskin haitallisia terveysongelmia alentamalla niitä. Lisätyötä kaivataankin varmistamaan, tämän syyperäinen liittyvyys aiheeseen."

Bingo peli pitää sinut aktiivisena

Joten se on siis virallista pohjautuen tähän ensisijaiseen raporttiin "Medical Journal" lehdessä, Bingo peli voi todellakin auttaa sinua pysymään kunnossa ja aktiivisena. Ehkäpä jonkun tulisi lähettää tämä raportti hallintoviranomaisille, sitä ei koskaan tiedä vaikka he pienentäisivät bingoon kohdistuvaa verotusta. Tämä taas voisi auttaa siinä suhteessa, että bingohalleihin virtaisi enemmän ihmisiä.

Vapaasti suomennettu 06.07.2009