Etusivu >> Uutiset >> Aussie Rules Bingo Ladbrokesilla

Aussie Rules Bingo Ladbrokesilla

Niin jännittävää kuin nettibingo voi ollakin, joskus toisinaan saattaa mieleen tulla ajatus, että peli kaipaisi hieman piristystä. Tämä on ilmiselvästikin kohtuu vaikea tehtävä, sillä niin monia eri pelivariaatoita on jo olemassa.

Kekseliäs uusi bingon pelimuoto

Kuitenkin yksi nettibingo sivusto on onnistunut löytämään version pelistä, että se on niin hyvä, jotta he päättivät jakaa sen kaikkien asiakkaidensa kesken. Aussie Rules Bingo on niin nerokas bingomuoto, että kaikkien tulisi edes kerran kokeilla sitä.

Uusi nerokas bingon versio

Ladbrokes Bingon väki ja naapuruston asukkaat löivät päänsä yhteen ja keksivät tämän uskomattoman version jo niin loistavasta pelistä. He ajattelivatkin että idea on niin hyvä, että voisi olla hyvä idea esitellä se kaikille sivuston jäsenille.

Aussie Rules Bingon säännöt

Yksi toimii bingokuuluttajana ja yleisö juhlii hänen kanssaan, sillä kaikkihan tietävät että ei olemassa mitään jännittävämpää kuin voittaminen. Pelin säännöt ovat yksinkertaiset. Pelissä on kaksi joukkuetta ja 90 palloa. Jokaisessa pallossa on numero 1-90.

Pallot ja pelaajat tulevat kentälle yhtäaikaa

Pallot alkavat pyöriä ulos kentälle ja niin alkavat myös pelaajat. Uskonpa, että saatat käsittää mihin tässä pyritään. Kaksi joukkuetta heittelee palloja toisiaan kohden ja kun johonkin pelaajaan osuu, niin tuomari lukee pallossa olevan numeron. Jos olet osa yleisöä ja sinulle on tuo numero bingokortissasi, niin tottakai sinä ruksaat sen yli. Tämä jatkuu niin kauan kuin joku yleisön joukosta huutaa bingo(tai joku joutuu sairaalaan).

Loistava yhdistelmä polttopallosta ja 90-pallon nettibingosta

Tämä on nerokas yhdistelmä 90-pallon nettibingosta ja polttopallosta. Polttopallo saattaa olla liian vaarallinen peli, joten en suosittelekaan että toteutat tämän kotioloissasi, vaikkakin saisit haltuusi kaikki 90 palloa joissa on numerot, mutta nauti sen sijaan pelistä/urheilusta Ladbrokes sivustolla. Tarkista Aussie Rules bingon säännöt vielä sivustolta varmuuden vuoksi ja nauti nettibingon pelaamisesta.


Jones-3.9.2009-Lähde:onlinebingo.net