Etusivu >> Uutiset

Bingo Uutiset

Bingon pelaajille bussikuljetuksia

PitseaBingon pelaajilla Pitsean alueella on nyt syytä juhlia. Bussikuljetuspalvelua ollaan käynnistämässä kuljettamaan bingonpelaajat Rio:n bingo kerholta Canvey Islandille Simon's Bus palvelun avulla. Pitsean alueen bingonpelaajat ovat äskettäin saaneet tietoonsa, että heidän oma bingokerhonsa sulkee ovensa heinäkuun lopulla.

Lue lisää
 

Nyrkkeilyn maailmanmestari pitää bingosta

Englantilainen nyrkkeilyn maailmanmestari Carl Froch ei ole oikein tullut sinuiksi hänen julkkis statukseensa, sillä hän pelaisi mieluummin bingoa äitinsä kanssa.

Lue lisää
 

Bingopelaajien yleistäminen

Kuinka kuvailisit ihimistä joka pelaa bingoa? Olisiko joku seuraavista kenties hakemasi sana? Nuori? Vanha? Iloinen? Intohimoinen? Laiska? Hiljainen? Rentoutunut, Fiksu? Vaatimaton, Snobi?

Vastaus tähän kysymykseen riippuu omasta tietämyksestä ja asenteesta bingon pelaamista kohtaa. Oikeasti, on todella vaikea määritellä keskiverto bingon pelaajaa. Hän voi olla seniori joka pelaa bingoa ja samalla jutustelee tuttaviensa ja ystäviensä kanssa, tai hän voi olla mysö nuori, joka pelaa nettibingoa muiden pelaajien kanssa ympäri maapalloa.

Lue lisää
 

Nauti heinäkuusta Partybingo.com sivustolla

Nettibingo sivusto Partybingo.com on osaltaan tehnyt heinäkuun pelkiksi hellepäiviksi, tarjoamalla koko heinäkuun ajan päivittäisiä jackpotteja sivustonsa bingon pelaajille. Tämä heinäkuinen tarjous alkoi 1. päivä tätä kuuta ja päättyy 31.päivä, joten sinulla on vielä kaksi viikkoa aikaa voittaa itsellesi yksi päivittäisistä jackpoteista.

Lue lisää
 

2,5 miljoonan punnan lottovoitto lopettaa huonon onnen putken?

Kovasti kaivattu muutos onneen on rohkaissut 43-vuotiasta englantilaista äitiä toipumisessa syövästä, sillä juuri hän voitti 2,5 miljoonaa puntaa englannin lotosta.

Lue lisää
 

Nettibingosta tullut intohimo varakkaille nuorille

bingohalliTämän hetkinen tutkimus, siihen erikoistuneelta tutkimusryhmä Mintel:ltä osoittaa, että nettibingosta on tullut intohimo varakkaille nuorille ammattilaisille.

Nuoret bingopelaajat lisääntymässä

Tutkimuksessa huomattiin, että alle 45-vuotiaiden pelaajien osuus on noussut 46:sta prosentista 62 prosenttiin viime vuosikymmenen aikana. Pelaajat jotka ovat iältään 18-24 vuoden väliltä, heitä on nyt 700 000 brittien yhteensä 3,5 miljoonasta pelaajasta, joista ruumillisen työntekijöiden osuus on 37 prosenttia pelaajista, verrattuna vuoden 1995 48,5 prosenttiin.


 

Lue lisää
 

888 haluaa turvata pelaajien nettipelihetket

888.com on julkaissut uuden 888responsible sivuston, jonka tarkoituksena on tulla tarjoamaan tietoa nettipelaamisen turvallisuudesta. Bingo pelaajat voivat käyttää uutta sivustoa oppiakseen: kuinka tallettaa rahaa turvallisesti, reilusta pelistä ja yleisestä tiedon turvaamiseen liittyvistä asioista. Tämän avulla uusi 888 sivusto on tarjoamassa tietoa jota ei aikaisemmin ollut saatavilla, liittyen mitä yhtiö tekee turvatakseen Bingo ja Casino pelaajien turvallisuuden liittyen nettipelaamiseen.

Lue lisää
 

Pelaa bingoa teatterissa

teatteriUpouusi näytelmä nimeltään "kaikki rakastavat voittajaa" on saanut tässä kuussa ensi-iltansa Manchesterissa ja se yksi sen ominaisuuksista on tarjota katsojille pelattavaksi bingopeli johon he voivat ottaa osaa.

Lue lisää
 
« Alkuun Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava Loppuun »

Sivu 9 / 13